În curs de procesare...

Lacate Abus: sentimentul placut al sigurantei!

lacate-abusMulti oameni nu stiu ca de-a lungul timpului lacatele sau afirmat printr-o mare diversitate de produse pentru orice aplicatie.

In combinatie cu lanturi de inalta calitate si garnituri de siguranta, lacatele si sistemel anitfurt sunt folosite oriunde solutii flexibile sunt necesare.

Lacatul este sinonim cu securitate - ABUS fiind cel mai important furnizor din lume.

ABUS reprezinta in primul rand securitate in care poti avea incredere, securitate incercata si testata de un milion de ori.
Numele ne obliga sa fim la inaltimea asteptarilor. De aceea am angajat EMNID , unul dintre primele institute de monitorizare a pietei din Germania, sa efectueze un studiu in relatie cu competitia asupra familiaritatii si satisfactiei pe care clientii o au fata fata de marca ABUS .
EMNID a confirmat ca familiaritatea marcii si a nivelelor inalte de satisfactie fata de marca
confirma respectul pe care consumatorii il au fata de marca ABUS. Este bine de stiut faptul ca prin calitatea pe care o ofera marca se bucura de un asemenea respect.

Nu poti deveni peste noapte o marca cu experienta in tehnologii de securitate preventiva. Dar cand August Bremicker und Söhne KG (pe scurt ABUS) au inceput sa construiasca lacate in 1924, stabileau deja anumite standarde in domeniu. Strategia lor era simpla si nemuritoare:
"Securitatea cere calitate!" este motto-ul pe care generatiile viitoare l-au urmat si l-au imbunatatit in continuu.

O afacere de familie de mai bine de 85 de ani, ABUS s-a dezvoltat odata cu personalul calificat, prietenos si intotdeauna orientat pe nevoile clientului intr-un grup de companii puternic si independent. Imaginea sa in ziua de azi este una de modernitate si inovatie – “ Spiritul ABUS” o baza buna pt un viitor mai sigur.

Spiritul securitatii in intreaga lume
In intreaga lume oamenii au incredere in securitatea ABUS , securitate incercata si testata de-a
lungul timpului. Cu sediul principal in Germania, piata originara de desfacere, ABUS opereaza la nivel international, este lider de piata si impune tendintele in domeniu in majoritatea tarilor din
Europa. In America Centrala si de Nord, parti din Africa, Australia si multe alte tari, ‘ABUS – Security Tech Germany ' reprezinta calitatea exemplara si a devenit un sinonim cu securitatea. (vezi sfaturi utile lacat).
Filiale internationale si parteneriate strategice pentru productie si dezvoltare ilustreaza cursul
de extindere si consolidarea orientarii globale a ABUS

Calitatea produce calitate
In orice produs care ar trebui sa protejeze, apere si sa asigure, calitatea este o necesitate.
Aceasta este realitatea. Aceasta este un etalon pentru ABUS. Experienta se obtine prin cunostiinte si indemanare. Este aceasta baza pe care specialistii produc “ Securitate produsa in Germania ”.

Cu ultimele tehnologii de fabricare in domeniu.
Cu materiale de cea mai buna calitate.
De fiecare data.
Si asa a fost dintotdeauna.
Si asa va fi dintotdeauna .


vezi video lacat.

Spirit inventiv pentru totdeauna
Atunci cand produci dispozitive de siguranta trebuie sa sti cu ce te confrunti
Hotii si spargatorii devin din ce in ce mai inventivi cand vine vorba de a sparge sisteme de
securitate. Sa fi intotdeauna cu un pas in inaintea lor este o continua provocare pentru echipa
noastra de ingineri. Brains Trust reprezinta Centrul de cercetare si dezvoltare din Rehe/Westerwald. Aici isi au originea toate ideile si solutiile ingenioase de securitate. Inovatiile trebuie sa sufere teste extreme de rezistenta a materialelor, simulari de spargere dupa certificari moderne si teste de laborator pentru a-si demonstra calitatea. (contact lacat.ro)

Lista de inovatii ABUS care fac viata grea hotilor este una lunga. Si spiritul inventiv din aceasta companie are grija ca aceasta lista sa devina din ce in ce mai lunga.


O prezentare a companiei ABUS, asa cum se prezinta, o puteti vedea aici:

THE ABUS GROUP 2009 (ppt. 5 MB)