În curs de procesare...

Antifurt

Antifurt ATV si QUAD
Antifurtul Power Chain Double Loop 37 este recomandat pentru asigurarea ATV-urilor cu risc mare de furt. Este ideal pentru ATV-urile cu puntea spate intarita. Lantul are doua bucle din care una reglabila.
Citeste mai mult...      Comenteaza

Antifurt volan auto, rulote, barci, snowmobile
Antifurtul auto pentru volan Carblock 73 ofera o protectie maxima impotriva folosirii neautorizate. Sistemul de inchidere Abus Plus ofera protectie impotriva atacurilor inteligente.

Un antifurt pentru rulota cu grad inalt de protectie este Granit Extreme Chain 37. Acest lant este recomandat de companiile de asigurari si politie. Lantul este realizat din otel dur de 12mm grosime.
Citeste mai mult...      Comenteaza

Alarma moto
O solutie antifurt profesionista este blocatorul pe disc cu alarma moto Granit Detecto X-Plus 8000. Aceasta alarma este recomandata pentru asigurarea motocicletelor cu risc mare de furt. Alarma avertizeaza si impiedica furtul prin blocatorul pe disc.
Citeste mai mult...      Comenteaza

Antifurt moto si scuter
Exista mai multe tipuri de solutii pentru a va proteja motocicleta sau scuterul.

Un antifurt rigid care ofera un grad ridicat de securitate este lacatul Granit Extreme 59de la Abus. Este cel mai bun lacat in forma de U pentru motociclete de la Abus, recomandat de companiile de asigurari si de politie.

Cheia este prevazuta cu o luminita pentru a putea inchide / deschide usor lacatul pe intuneric.
Citeste mai mult...      Comentarii(4)

Antifurt bicicleta
Exista mai multe tipuri de solutii pentru a va proteja bicicleta.

Daca doriti un antifurt rigid va recomandam lacatul in forma de "U" Granit X-Plus 54. Este considerat cel mai bun lacat pentru biciclete de la Abus datorita testelor de rezistenta la care a fost supus atat in laboratoare de cercetare a materialelor cat si in cazuistica politiei germane.

Pentru o utilizare mai usoara, cheia este prevazuta cu o luminita pentru a putea inchide / deschide usor lacatul pe intuneric.
Citeste mai mult...      Comentarii(4)

Sisteme antifurt
Aici gasiti cele mai bune solutii antifurt oferite de Idella srl. Fiecare din aceste antifurturi sunt specializate pe un domeniu de utilizare, dar toate au in comun calitatea superioara si protectia ridicata.
Citeste mai mult...      Comenteaza