În curs de procesare...


Lacate en gros

Lacate in cantitati mari pentru proiecte de anvergura si pentru revanzatori.

Aceste lacate nu se vand la bucata, ele se comanda in cantitati mai mari, comanda minima se stabileste in functie de valoarea sau de numarul solicitat dupa caz.

Avantajul acestei categorii este ca se poate obtine un pret foarte bun in functie de anumiti termeni.


Ancora de sol pentru motocicleta

COD: 000480

În afara stocului
110.06 
-    Aceasta ancora de sol ofera securitate totala deoarece imobilizeaza motocicleta dumneavoastra . -    Indicat in special... Mai mult

Antifurt biciclete Ifam Express

COD: 046100

În afara stocului
116.00 

Antifurtul biciclete Ifam Express este un produs ce deserveste la legarea bicicletei de stalpi solizi, in scopul protejarii acesteia de hotii care dau atac dupa atac. Cu ajutorul antifurtului biciclete Ifam Express nu trebuie sa va mai faceti griji atunci cand va lasati bicicleta in diverse locuri, fie la intrarea intr-un supermarket, in parcari sau in scara blocului.


Antifurt disc cu protectie antipraf Road 75 si Road 100

COD: 053081

În afara stocului
26.00 

Antifurtul disc cu protectie antipraf Road 75 si Road 100 are un lacat cu disc automat, iar datorita protectiei impotriva prafului si a murdariei de care dispune, ofera durabilitate. Antifurtul disc cu protectie antipraf Road 75 si Road 100 este potrivit pentru toate tipurile de motociclete si se fixeaza pe roata frontal a acestora.


Antifurt Disk Giant 80

COD: 053093

În afara stocului
374.00 

Antifurtul Disk Giant 80 ofera o securitate optima vehiculelor pe doua roti motorizate, fiind special proiectat pentru o blocada perfecta a rotii frontale. Antifurtul Disk Giant 80 dispune de un cilindru antifurt de inalta securitate, care este protejat de doua silduri din otel calit si se deschide cu ajutorul unei chei ascutite.


Antifurt moto pentru disc DF11/DF12/DF13

COD: 053086

În afara stocului
42.00 

Antifurtul moto pentru disc DF11/DF12/DF13 este un sistem de asigurare a motocicletelor, cu un model atractiv si disponibil in mai multe culori. Antifurtul moto pentru disc DF11/DF12/DF13 are un aspect placut, se deschide cu ajutorul cheii intr-un mod usor si se amplaseaza pe roata din fata a vehiculului motorizat pe doua roti.


Antifurt Otel Personalizat 50

COD: 053063

În afara stocului
106.00 

Datorita design-ului compact pe care il are, antifurtul Otel Personalizat 50 pare aproape insesizabil cand este fixat pe roata fin fata a motocicletei. Antifurtul Otel Personalizat 50 este rezistent si la rugina, astfel ca isi pastreaza calitatile si durabilitatea, indiferent de conditiile externe.


Antifurt pentru disc cu cheie DF1/DF2/DF3

COD: 053076

În afara stocului
36.00 

Antifurtul pentru disc cu cheie DF1/DF2/DF3 este un produs ideal pentru securizarea motocicletelor, alcatuit dintr-un corp monobloc din aliaj injectat si un lacat din otel automat cu diverse combinatii. Acest tip de antifurt pentru disc cu cheie DF1/DF2/DF3 este disponibil pentru toate tipurile de motociclete cu racire cu aer.


Antifurt volan auto din otel cu blocare automata AC470

COD: 000730

În afara stocului
116.00 

Antifurtul volan auto din otel cu blocare automata AC470 este un dispozitiv care va protejeaza masina de riscul de a fi furata. Realizat din otel si proiectat pentru a bloca volanul masinii, antifurtul volan auto din otel cu blocare automata AC470 este usor de fixat, avand un design placut si inovativ.


Antifurturi biciclete Ifam Traveler

COD: 053011

În afara stocului
412.00 

Antifurturile biciclete Ifam Traveler sunt realizate din legaturi din otel cromat si calit cu azotat de carbon si au un sistem blindat cu imbinare cu bila. Pentru ca antifurturile biciclete Ifam Traveler sa fie deschise, sunt disponibile cheile din argint nichelate cu coate invelite ABD.


Blocator antifurt cu Cablu

COD: 000467

În afara stocului
52.00 

Blocatorul antifurt are un cablu de otel impletit care se prinde de usa sau poarta securizata pentru a impiedica furtul dispozitivului blocator. Pentru o vizibilitate buna, blocatorul antifurt cu cablu are culoarea rosie.


Blocator suport lacate PMI

COD: 000466

În afara stocului
26.00 

Blocatorul suport lacate PMI este un produs de blocare pentru lacate multiple, cu diametrul de interior de 25 de milimetri si o capacitate de pana la sase lacate, a caror inele trebuie sa aiba diametrul de maxim 9 milimetri. Acest blocator suport lacate PMI se recomanda a fi utilizat pentru masuri de siguranta si pentru identificare, in diverse instalatii de productie si lucrari de mentenanta.


Cablu antifurt cu cheie DIAMOND

COD: 000310

În afara stocului
74.00 

Cablul antifurt cu cheie DIAMOND este un astfel de sistem care descurajeaza hotii. Cablul antifurt cu cheie DIAMOND este foarte flexibil, detine un lacat antipraf, chei cu discuri si are un sistem de inchidere usor.


Cablu antifurt pentru biciclete de marime mica Street

COD: 000362

În afara stocului
24.00 

Cablul antifurt pentru biciclete de marime mica Street este disponibil in doua variante de marimi, de 65 respectiv 90 de centimetri si are diametrul de 10 milimetri. Pentru a asigura protectie lacatului impotriva prafului, a apei si a murdariei, cablul antifurt pentru biciclete de marime mica Street are un sistem de blocare cu capac.


Cablu antifurt pentru obiecte outdoor Trans200

COD: 000530

În afara stocului
30.00 

Cablul antifurt pentru obiecte outdoor Trans200 tine hotii la distanta de bunurile dumneavoastra personale, descurajand infractiunile. Cablul antifurt pentru obiecte outdoor Trans200 este disponibil in doua variante, dupa modul de deschidere: cu cheie sau cu un cifru format din patru numere care pot fi setate de utilizator.


Cablu antifurt Spiralat cu Cifru

COD: 000500

În afara stocului
60.00 

Cablul antifurt Spiralat cu Cifru are o lungime de 180 centimetri si un diametru de 8 milimetri, fiind special creat pentru a proteja bicicletele de hoti, atunci cand acestea raman nesupravegheate in locuri publice. Cablul antifurt Spiralat cu Cifru poate fi oricand resetat de combinatii alternative, in functie de preferintele proprietarului de bicicleta.


Cablu bicicleta cu cifru Junior

COD: 000300

În afara stocului
6.00 

Cablul bicicleta cu cifru Junior reprezinta solutia ideala pentru protejarea de furturi a vehiculelor pe doua roti. Disponibil in culori atractive, cablul bicicleta cu cifru Junior este realizat din otel contorsionat invelit in vinil si are un lacat nichelat turnat sub presiune.


Cablu bicicleta Fashion 60/90

COD: 000360

În afara stocului
20.18 
-    Interior facut din cablu torsadat de otel galvanizat . -    Invelis de plastic in o combinatie atractiva de culori .... Mai mult

Cablu siguranta biciclete Spiralat Flash Avant

COD: 000516

În afara stocului
74.00 

Cablul de siguranta pentru biciclete Spiralat Flash Avant este un produs antifurt alcatuit din cablu torsadat din otel galvanizat, cu invelire de vinil si terminat inchis in invelitoare ABS. Cablul de siguranta pentru biciclete Spiralat Flash Avant are lungimea de 180 de centimetri si un diametru de 8 milimetri.


Cablu Spiralat cu suport pe bicicleta Junior

COD: 000502

În afara stocului
28.00 

Cablul Spiralat cu suport pe bicicleta Junior este un sistem de securizare a bicicletelor, realizat din otel galvanizat si invelit in vinil, rezistent si usor de fixat pe vehiculele cu doua roti. Cablul Spiralat cu suport pe bicicleta Junior este disponibil in culori atractive si masoara 180 de centimetri lungime.


Cablu spiralat inchidere cu lacat XL200

COD: 000520

În afara stocului
34.00 

Cablul spiralat inchidere cu lacat XL200 este un produs menit sa ofere protectie bicicletei dumneavoastra, atunci cand o lasati nesupravegheata. Cablul spiralat inchidere cu lacat XL200 poate fi utilizat insa si in alte scopuri, cum ar fi legarea si securizarea unor porti exterioare, avand o lungime de doi metri si un diametru de 10 milimetri.


Cablu spiralat pentru motociclete REC110

COD: 000505

În afara stocului
6.00 

Cablul spiralat pentru motociclete REC110 are o lungime de 110 cm pentru a face posibila legarea ambelor capete ale sale, unul in locul unde este fixat antifurtul, iar celalalt la ghidon. Astfel, cand va dori sa porneasca motorul, detinatorul acestuia va observa la ghidon cablul spiralat pentru motociclete REC110 si isi va aminti sa inlature sistemul antifurt.


Cabluri Spiralate pentru biciclete JK180

COD: 000503

În afara stocului
92.08 
-    Cablu spiralat din otel galvanizat , cu invelitoare de vinil pentru evitarea zgarierii . -    Cilindru de alama in corp... Mai mult

Consola cu Lacat-Disc SDF12

COD: 053070

În afara stocului
28.00 

Consola cu Lacat-Disc SDF12 este realizata din otel inoxidabil, astfel ca prezinta rezistenta impotriva coroziunii si a ruginei. Aceasta consola cu Lacat-Disc SDF12 este alcatuita din doua perechi diferite de inele PVC, unul mai gros, iar altul mai subtire, care asigura ajustarea consolei la diferite modele de lacate cu disc.


Consola universala pentru suport de lacate

COD: 053066

În afara stocului
14.04 
-    Consola de suport facuta din otel zincat rezistent la rugina, cu cauciuc protectiv de mare rezistenta . -    Fixare si... Mai mult

Disc Master Antifurt cu protectie

COD: 053045

În afara stocului
162.00 

Discul Master Antifurt cu protectie se deschide cu ajutorul unei chei incluse, cu lumina pentru vedere pe timp de noapte. Discul Master Antifurt cu protectie este un dispozitiv care se foloseste la protejarea motocicletelor si a altor vehicule pe doua roti motorizate, de hoti.


Incuietoare suport lacate de inalta securitate

COD: 000455

În afara stocului
50.00 

Incuietorile suport lacate de inalta securitate impiedica infractorii si raufacatorii sa patrunda in anumite spatii cu scopul de a fura lucruri de valoare, intrucat contin buloane foarte rezistente la rupere, concepute impotriva firizelor. Incuietorile suport lacate de inalta securitate sunt rezistente la coroziune, astfel ca fac fata cu succes intemperiilor.


Lacat aluminiu COL40

COD: 044607B

În afara stocului
28.00 

Lacatul aluminiu COL40 este un produs de securitate realizat din corp din aluminiu anodizat, un material care, pe langa aspectul estetic pe care il ofera, nu este afectat de radiatiile ultraviolet. Lacatul aluminiu COL40 este ideal pentru securizatea instalatiilor de productie si mentenanta, are un mecanism de deschidere cu cheie si ofera posibilitatea inlocuirii cilindrului.


Lacat Circular sub forma de disc

COD: 000557

În afara stocului
40.00 

Lacatul Circular sub forma de disc ofera o siguranta ridicata impotriva spargerilor si nu prezinta pericolul de a ramane deschis. Lacatul Circular sub forma de disc mai poate fi folosit si pentru securizarea unor hale de productie, fabrici sau grajduri.


Lacat cu cifru Gymlock

COD: 000613P

În afara stocului
24.00 

Lacatul cu cifru Gymlock este ideal pentru securizarea bagajelor luate in calatorie, a gentilor sportive, dar si a dulapurilor din vestiarele cluburilor sportive. Dotat cu un mecanism de deschidere fara cheie, lacatul cu cifru Gymlock se poate inlatura prin gasirea combinatiei corecte formate din trei cifre.


Lacat cu cifru si cheie suprascrisa R4MK

COD: 000690

În afara stocului
40.00 

Lacatul cu cifru si cheie suprascrisa R4MK este un produs cu ajutorul caruia pot fi securizate dulapurile vestiarelor din cluburile sportive, dar si cele ce contin documente importante. Lacatul cu cifru si cheie suprascrisa R4MK mai poate fi folosit si la vestiarele angajatilor fabricilor, in scopul securizarii obiectelor personale ale acestora.


Lacat cu cilindru rezistent la coroziune 1030

COD: 056312

În afara stocului
52.00 

Lacatul cu cilindru rezistent la coroziune 1030 este alcatuit dintr-un corp robust de alama si nichel, cu arcuri din otel inoxidabil, ideal pentru utilizarea in spatii exterioare. Lacatul cu cilindru rezistent la coroziune 1030 este furnizat fara cilindru, acest accesoriu putand fi comandat separat.


Lacat cu imbinare cu bila Basic

COD: 048100

În afara stocului
30.00 

Lacatul cu imbinare cu bila Basic este un dispozitiv eficient pentru legarea bicicletei, in momentul in care o lasati nesupravegheata. Lacatul cu imbinare cu bila Basic ofera o felxibilitate mare si este disponibil in variante de 1 metru sau 1,2 metri lungime.


Lacat de motocicleta cu sistem anti-foraj GP

COD: 000590

În afara stocului
108.00 

Lacatul de motocicleta cu sistem anti-foraj GP este un dispozitiv performant de blocare cu disc a rotilor de motociclete, ideal pentru descurajarea si indepartarea hotilor. Dotat cu arcuri intarite si capac de guma protectiv, lacatul de motocicleta cu sistem anti-foraj GP este foarte greu de distrus si rezistent la foraj sau diverse lovituri.


Lacat din otel cimentat inoxidabil EU 360

COD: 051607

În afara stocului
199.36 
-    Carcasa solida din otel cimentat, calita si intarita cu un strat inoxidabil nichelat. -    Mecanism de inchidere dubla... Mai mult

Lacat magnetic fara cheie Mag40

COD: 000650

În afara stocului
28.00 

Lacatul magnetic fara cheie Mag40 este un dispozitiv recomandat pentru asigurarea unor echipamente, bunuri de valoare, vehicule pe doua roti sau a unor cladiri impotriva efractiei. Lacatul magnetic fara cheie Mag40 este sigur impotriva spargerilor, rezistent la intemperii si la taiere sau distrugere.


Lacat moto Traveler Mini Antifurt
În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
-    Corp din otel cromat si calit cu azotat de carbon cu acoperire de plastic pentru a proteja vopseaua. -    Lacat de... Mai mult

Lacat pentru motociclete cu senzor de miscare integrat Alarm HS

COD: 000583

În afara stocului
106.00 

Lacatul pentru motociclete cu senzor de miscare integrat Alarm HS este un sistem modern de securizare a motocicletelor, de mare performanta si rezistenta, cu protectie la rugina si capac protector anti-praf. Lacatul pentru motociclete cu senzor de miscare integrat Alarm HS dispune de arcuri intarite si capac de guma protectiv, fiind acoperit de un material plastifiat, rezistent la lovituri


Lacat robust cu cilindru cu saibe D 360

COD: 051507

În afara stocului
220.48 
-    Carcasa solida din otel cimentat, calita si intarita cu un strat inoxidabil nichelat. -    Mecanism de inchidere dubla... Mai mult

Lacate antifurt cu alarma acustica si senzor de miscare Storm

COD: 053106

În afara stocului
86.00 

Lacatele antifurt cu alarma acustica si senzor de miscare Storm sunt sisteme de blocare a rotilor motocicletelor, in scopul protejarii acestora de atacul infractorilor. Lacatele antifurt cu alarma acustica si senzor de miscare Storm au un design compact, placut, sunt usor de folosit si pot fi transportate in motocicleta.


Lacate bicicleta cu imbinare cu bila DIAMOND

COD: 047100

În afara stocului
42.04 
-    Sistem de imbinare cu bila de otel antifurt -    Chei cu disc -    Acoperire anti suflat... Mai mult

Lacate biciclete cu imbinare cu bila RIDER

COD: 042100

În afara stocului
62.80 
-    Sistem de imbinare cu bila de otel -    Inchidere automata -    Chei cu disc -    Acoperire... Mai mult

Lacate Blindate de siguranta deosebita model monobloc

COD: 052067

În afara stocului
54.00 

Lacatele Blindate de siguranta deosebita model monobloc tin hotii la distanta de bunurile pe care le protejeaza, oferind rezistenta la intemperii, in cazul in care sunt folosite pentru inchiderea unor spatii exterioare. Lacatele Blindate de siguranta deosebita model monobloc reprezinta solutia opima pentru protejarea bunurilor impotriva vandalismului si a furturilor.


Lacate color de calatorie cu eticheta pentru valize si trollere

COD: 000620

În afara stocului
14.44 
-    Combinatie + Cablu + Eticheta de Identificare -    Nu utilizeaza chei. Folosind 3 rotite ciclice, puteti programa... Mai mult

Lacate cu aceeasi cheie din alama K20 Pachetul 3

COD: 012003

În afara stocului
34.04 
-    Ideale pentru bagaje. Cele trei lacate se pot deschide cu aceiasi cheie. -    Corp din alama extrudat.... Mai mult

Lacate cu cablu de inox pentru intrebuintari multiple

COD: 085057

În afara stocului
38.00 

Lacatele cu cablu de inox pentru intrebuintari multiple sunt recomandate pentru inchiderea portilor, a diverselor spatii interioare sau exterioare sau pentru asigurarea bicicletelor. Lacatele cu cablu de inox pentru intrebuintari multiple se deschid cu ajutorul unor chei de alama nichelate si se inchid automat, fiind rezistente la intemperii.


Lacate cu cheie unica TF 25 Pachetul 3

COD: 072503

În afara stocului
22.00 

Lacatele cu cheie unica TF 25 Pachetul 3 sunt ideale pentru a va proteja bagajele de hoti. Lacatele cu cheie unica TF 25 Pachetul 3 pot fi deschise cu aceeasi cheie si, datorita corpului din alama si a inelelor din otel cromat pe care le au, ofera rezistenta impotriva spargerii.


Lacate cu cifru pentru bagaje Tryplock

COD: 000677

În afara stocului
32.00 

Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock sunt prevazute cu un sistem de deschidere cu cifru, fara cheie, proprietarul avand posibilitatea de a-si seta propriul cod. Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock pot fi folosite si pentru protejarea servietelor sau a echipamentelor sportive.


Lacate cu cifru pentru cutii postale model Neon

COD: 000611

În afara stocului
16.00 

Lacatele cu cifru pentru cutii postale model Neon nu necesita chei pentru a fi deschide, ci doar setarea combinatiei corecte din trei cifre. Utilizatorii pot seta propriul cod pentru deschiderea lacatelor cu cifru pentru cutii postale, astfel ca necunoscutii nu pot avea acces la corespondenta personala.


Lacate cu cifru pentru genti sport si de calatorie C25S C35S C45S

COD: 000680

În afara stocului
20.00 

Lacatele cu cifru pentru genti sport si de calatorie C25S C35S C45S au corpul realizat din aliaj injectat de mare precizie, cu suprafata aderenta din cauciuc. Lacatele cu cifru pentru genti sport si de calatorie C25S C35S C45S nu pot fi deschise cu chei, ci doar cu ajutorul unui cod format din trei cifre, astfel ca hotii sunt tinuti la distanta de obiectele securizate.


Lacate cu cifru pentru moto HS 165x260

COD: 000584

În afara stocului
83.18 
-    Inel cimentat protejat cu o acoperire cu guma neagra . -    Lacat cu disc cu mii de combinatii diferite .... Mai mult