În curs de procesare...


Lacate pentru containere

Lacatele pentru containere asigura securitatea totala in porturi, depozite sau pe trenuri ale produselor depozitate in interiorul lor. Fiind toate componentele din clasa Granit rezista cu succes la incercarile de spargere cu barosul, fierastraul, ciocanul sau clestele industrial cat si la metode inteligente ce folosesc speraclu, inclusiv la acid sau spary de inghetat. Lacat.ro

Lacat container pentru fixare bare verticale tip1 cu chei

COD: TBN Typ.1

În afara stocului
384.00 

Lacatul container pentru fixare bare verticale tip1 cu chei este conceput pentru a oferi o siguranta sporita celor mai comune containere de transport si depozitare. Lacatul container pentru fixare bare verticale tip1 cu chei este, de asemenea, rezistent la atacuri violente si orice incercare de spargere cu ciocan, baros sau fierastrau.


Lacat pentru container ConLock 215/100 + Granit 37/55

COD: con1

În afara stocului
572.40 
Unde se foloseste: Cele mai comune containere de transport si depozitare. Recomandari: Folositi lacate potrivite: ABUS No. 37/55HB100 (VdS approved)

Lacat pentru container Sweloox

COD: Con5

În afara stocului
1,322.46 
Lacat pentru container, fabricat si patentat in Suedia. Testat si aprobat in SBSC în clasa 4. Se potriveste pentru majoritatea containerelor din lume.

Lacat pentru container TSR 4/24

COD: Con4

În afara stocului
1,054.62 
Suprafata intarita, bara de otel solid. Suprafata rezistenta la intemperii si coroziune.Poate fi revopsit in culorile dorite. Instalarea nu este permanenta.Este pus in jurul sustinatorilor barelor de blocare. Cuprinde cilindru de blocare ABLOY integrat

Lacat pentru container TSR Clasic

COD: Con3

În afara stocului
662.90 
Solid, bara de otel vopsita in negru rezistenta la intemperii Inclusiv lacat MTL de inalta securitate de 13 mm, cu 3 chei si card-cheie.Protectie anti-burghiu.

Lacate pentru containere ConLock 215/100 + Granit 37RK/70 HB100

COD: con2

În afara stocului
624.48 
Tehnologie: Construite din otel extrem de rezistent Produse folosind tehnologii speciale de sudura pentru o siguranta sporita. Poate fi folosita cu lacatul ABUS Granit No. 37 Toate componentele sunt rezistente la coroziune.