În curs de procesare...


Lacate cu cifru pentru bagaje Tryplock

Mărește

Lacate cu cifru pentru bagaje Tryplock

COD: 000677


Preț: 32.00 

În afara stocului


Descrierea lacatelor cu cifru pentru bagaje Tryplock

Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock sunt ideale pentru persoanele care calatoresc frecvent, mai ales cu avionul, fiind astfel nevoite “sa-si scape din ochi”, pret de cateva ore, bagajele. Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock sunt acceptate si recunoscute de catre Securitatea Transporturilor Aeriene, acestea putand fi deschise de catre agentii de securitate la aeroport cu ajutorul unor unelte speciale care nu avariaza bagajele si nici dispozitivele de inchidere. Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock sunt prevazute cu un sistem de deschidere cu cifru, fara cheie, proprietarul avand posibilitatea de a-si seta propriul cod. Lacatele cu cifru pentru bagaje Tryplock pot fi folosite si pentru protejarea servietelor sau a echipamentelor sportive.

COD: 000677

 

Caracteristici tehnice ale lacatelor cu cifru pentru bagaje Tryplock

•    Lacatul Tryplock este acceptat si recunoscut de catre TSA si poate fi deschis de catre agentii de securitate la aeroport folosind unelte speciale fara a avaria bagajele sau lacatul;
•    Sistem de deschidere cu cifru fara cheie. Posibilitatea de a va seta propria combinatie;
•    Facut din corp zamak si acoperit cu o vopsea protectiva speciala;
•    Ideal pentru bagaje, serviete, echipament sportiv, saci de golf, etc.

Aceste lacate nu se vand la bucata, ele se comanda in cantitati mai mari, comanda minima se stabileste in functie de valoarea sau de numarul solicitat dupa caz.

Termenul de livrare estimat este de cca 15 zile.