În curs de procesare...


Mărește

Antifurt prin satelit cu alarma pe mobil

COD: 899898


Preț: 1,996.00 

În afara stocului


Unde se foloseste:
Inovativ antifurt satelitar portabil ce poate fi aplicat si ascuns în interiorul oricarui autovehicul (motocicleta, masina, etc.), de catre utilizator. Inserând o cartela SIM si trimitând acesteia un SMS de la propriul mobil, antifurtul este în gradul de a trimite mesaje de avertizare în momentul tentativei de efractie, iar în cazul în care autovehiculul este furat, acesta poate fi gasit, trimitând coordinatele mijlocului de transport furat.
Instalarea: poate fi aplicat în interiorul oricarui autovehicul, într-un loc ascuns (ex. bord, portbagaj, etc.) important este ca locul ales sa nu fie complet din metal (pentru a evita ca semnalele GSM si/sau antena GPS sa fie oprite).
Alimentarea: 4 baterii alcaline de 1,5 Volt.
Structura: robusta, usor si rezistent la umezeala (IP 54 certificat CEI EN 60529). Reglari electronice personalizate si LED indicative care confirma respectivele operatii.
Activarea: cu cilindru si cheie (din alama nichelata cu partea de prindere acoperita cu PVC moale, antialunecare, 2 în dotare); sau de la distanta cu telecomanda (optional).

Cum functioneaza:

- introducerea în antifurtul satelitar o cartela SIM;
- de trimis un mesaj la numarul cartelei de la propriul mobil;
- de ascuns antifurtul satelitar în interiorul mijlocului de transport;
- de activat antifurtul satelitar când autovehiculul nu este pazit;
- daca, pe perioada absentei proprietarului de lânga mijlocul de transport, acesta este fortat, antifurtul satelitar va trimite un mesaj de alarma pe mobilul acestuia pentru a fi informat de tentativa de spargere a mijlocului de transport;
- daca mijlocul de transport este furat, senzorul de miscare al antifurtului satelitar M.A.S. va trimite mesaje SMS de alarma cu coordinatele de pornire si de sosire a autovehiculului;
- aceste coordonate pot fi relasate la cea mai apropiata sectie de politie, sau pot fi introduse în pagina web www.viro.it/gps pentru a da de urmele mijlocului de transport furat.
Integrabil: pentru sistemul de blocare a discului cu alarma "Viro Sonar" care, în cazul se va face o tentativa de spargere, datorita unei comunicari wireless, permite antifurtului satelitar de a trimite mesaje de alarma.
Livrate cu: blister de 4 baterii alcaline de 1,5V, predispus pentru un eventual întrerupator de activare a acestuia si de la o anumita distanta si manual de instructiuni.
Ambalaj: cutie individuala personalizata, ce poate fi agatata si vertical la perete.
La cerere: varianta M.A.S. cu telecomanda (art. 8199) pentru activarea antifurtului de la distanta si/sau varianta cu baterie reîncarcabila (art. 199.GPS.850) si trimiterea periodica a coordinatelor exacte pentru a gasi mijlocul de transport disparut.
Art. nr. Descrierea/greutate in g.
Buc. Ambalaj/Nr.
Pret euro incl. TVA
199.GPS Antifurt Satelitar "Viro M.A.S." / 800 g
1 998
199.GPS.850
Antifurt "Viro M.A.S." cu baterii reincarcabile pentru urmarirea intregului parcurs / 835 g
1 1058
K199.GPS Kit "Viro Sonar" + Antifurt Satelitar "Viro M.A.S." / 1845
1 + 1
1198
Art. Nr.
Descrierea / greutatea in g
Buc. / Ambalaj nr.
Pret euro incl. TVA
8199 Receptor semnal + telecomanda / 113 g
1 222.95