În curs de procesare...
Cablu antifurt bicicleta 720 Snap + Lock

Mărește

Cablu antifurt bicicleta 720 Snap + Lock

COD: 186


Preț: 56.82 

În afara stocului


Prezentarea cablului antifurt bicicleta Snap + Lock

O bicicleta securizata in mod eficient este o bicicleta legata cu doua sisteme de securizare. De ce este nevoie de doua cabluri antifurt bicicleta? Unul dintre cele doua sisteme trebuie sa asigure cadrul, roata din spate si corpul de care este asigurata bicicleta, iar sistemul celalalt trebuie sa treaca prin cealalta roata si cadrul bicicletei. Daca nu faceti acest lucru, exista riscul de a va fi furate rotile bicicletei. La fel de important, corpul de care alegeti sa legati bicicleta trebuie sa fie suficient de inalt si bine fixat in sol, pentru ca acesta sa nu fie smuls si sa nu permita hotului sa ridice bicicleta deasupra corpului respectiv, caz in care sistemul de securizare e absolut inutil. Cablul antifurt bicicleta este excelent pentru securizarea bicicletei si, in plus are o aplicabilitate variata. Aveti posibilitatea sa il folositi si la prinderea si asigurarea bagajelor, mobilei de gradina, carucioarelor de bebelusi, articolelor sportive, schiurilor si snowboard-urilor.

 

Caracteristici tehnice ale cablului antifurt bicicleta Snap + Lock

• Cifru reglabil

• Foarte practic, domenii multiple de utilizare: prinderea si asigurarea bicicletelor, bagajelor, mobilei de gradina, carucioarelor de bebelusi, articolelor sportive, schiurilor, snowboard-urilor, etc.

• Cablul lung de 2 metri poate fi tras prin diferite obiecte si asigurat. Astfel, aceste obiecte sunt protejate rapid si practic impotriva furtului.

 

Caracteristici tehnice secundare ale cablului antifurt bicicleta Snap + Lock

 

Denumire

Cod EAN

4003482... 

Unitate ambalare

buc.

Lungime

 

cm

Diametru

mm

186

298305

10

200

6