În curs de procesare...


Mărește

Antifurt auto MasterLock 259DAT

COD: BL1


Preț: 171.98 

În afara stocului


Acest produs nu se mai fabrica!
Sistem antifurt auto, de securitate ridicata pentru blocarea volanului MasterLock 259DAT (SUA) - Vezi poza si descrierea aici.

MASTER LOCK (SUA) este un brand cunoscut in toata lumea, fiind sinonim cu soliditatea si inventivitatea, solutiile sale tehnice inspirand incredere tuturor utilizatorilor. Lider incontestabil pe continentul nord-american inca de la inceputul secolului XX, MASTER LOCK s-a extins in ultimul deceniu si pe continentul european; in acest context va putem oferi produsele sale.
Descarca datele tehnice de aici.
Este cunoscut faptul ca orice sistem electronic de securitate, oricat de sofisticat ar fi, este indicat sa fie dublat de un sistem de protectie mecanica, pentru descurajarea eventualelor atentate la proprietatea altora.

Blocatorul de volan ”Master Lock 259 DAT” a fost proiectat pentru a putea fi folosit la o gama foarte larga de autoturisme, camioane, microbuze si SUV-uri, reprezentand o inovatie in materie de protectie impotriva furtului auto.

Constructia blocatorului de volan, precum si otelul special folosit la fabricarea acestuia, rezista la taiere, gaurire si chiar la atacuri criogenetice cu freon.

Blocarea volanului cu ajutorul unui sistem dublu de carlige elimina posibilitatea indepartarii acestuia printr-o singura taiere a volanului, asa cum se intampla cu alte produse din aceeasi categorie.

Pret = 86 euro cu TVA inclus