În curs de procesare...


Mărește

Alarma moto Viro Echo

COD: 89574231


Preț: 594.06 RON

În stoc


"VIRO ECHO"

Este un sistem de blocare a discului cu un design excluziv Viro, dotat de o alarma acustica eficace care se va activa in momentul in care motocicleta sau sistemul de blocare a discului este fortat. Este adaptat pentru inchiderea motoretelor si motocicletelor.


CARACTERISTICI MECANICE:


Corpul: monolitic vopsit galben. Partea care detine partea electronica este protejat impotriva picurilor de apa si a prafului (coroziunii) (IP 54 certificat CEI EN 60529).
Bareta de inchidere: din otel calit, aramit, nichelat si cromat Ø 5,5 mm.
Chei: din alpaca (aliaj inoxidabil de culoarea argintului), cu partea de prindere a cheii ergonomica acoperita cu ABS, antialunecare, 2 in dotare.
Mecanismul: inchiderea cu cheie (care impiedica inchiderea sau activarea electronica accidentala; rotitor din aliaj (zinc, al., mg., arama) cromata cu 6 discuri, acoperit cu o protectie din otel nichelata; incuietoarea este protejata, impotriva agresiunii agentilor atmosferici.

CARACTERISTICI ELECTRONICE:


Alimentarea: consum minim de baterii (2 baterii ce dureaza in timp si usor de gasit in magazine) având un consum minim bateriile se vor schimba foarte rar. Baterii deja instalate si usor de substituit, utilizând cheia in forma de "l" cu cap hexagonala care este in dotare.
Alarma acustica: care se activeaza in momentul in care motocicleta este fortata.
Semnale acustice ce indica: activarea sistemulul de blocare cu alarma când acesta vine inchis la motoreta; o eventuala tentativa de spargere semnalata imediat; anuntarea cablului "reminder"; baterii consumate.
Manual de instructiuni: simplu, clar si detaliat.
Livrate cu: o husa impermeabila, cu cheia in forma de "l" pentru a substitui bateriile, un set de baterii de schimb si o eticheta avertizeaza ca te gasesti in prezenta unui sistem de blocare a discului cu alarma Viro.
Ambalaj: cutie individuala personalizata ce poate fi agatata si vertical pe perete.

Art. nr.
Greutate unitara gr.
Pret euro incl. TVA
191 1100 132