În curs de procesare...


Lacate pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75

Mărește

Lacate pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75

COD: 014057


Preț: 38.00 

În afara stocului


Descrierea lacatelor pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75

Substantele inflamabile si periculoase trebuie tinute la distanta de persoanele neautorizate, pentru prevenirea unor catastrofe. Lacatele pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75 sunt produse de securizare a zonelor ce prezinta riscuri majore, datorita substantelor inflamabile si foarte periculoase care se afla in incinta lor. Mediile petrochimice si gazoase sunt astfel de zone cu riscuri majore, in care accesul persoanelor neautorizate este strict interzis, astfel ca necesita securizare sporita. Lacatele pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75 sunt recomandate in scopul protejarii zonelor cu risc crescut de incendii si explozii, fiind alcatuite din corp si inel de alama rezistente la distrugere si rugina.

COD: 014057

 

Caracteristici tehnice ale lacatelor pentru medii petrochimice si gazoase K40AB75

•    Corp si inel din alama;
•    Conceput specific pentru industrii petrochimice si de gaz si pentru medii cu substante inflamabile foarte periculoase.

Aceste lacate nu se vand la bucata, ele se comanda in cantitati mai mari, comanda minima se stabileste in functie de valoarea sau de numarul solicitat dupa caz.

Termenul de livrare estimat este de cca 15 zile.