În curs de procesare...


Lacate de mare rezistenta Huno 80

Mărește

Lacate de mare rezistenta Huno 80

COD: 051907


Preț: 184.00 

În afara stocului


Descrierea lacatelor de mare rezistenta Huno 80

Lacatele de mare rezistenta Huno 80 sunt realizate din corp si inel din otel solid, intarite si nichelate pentru a fi ferite de pericolul ruginei, ideale pentru protejarea unor obiecte de valoare expuse in aer liber. Lacatele de mare rezistenta Huno 80 au un sistem de inchidere de inalta rezizstenta, cu rulment cu bila de otel, motiv pentru care sunt sigure impotriva spargerilor si tin hotii la distanta. Lacatele de mare rezistenta Huno 80 pot fi folosite atat pentru asigurarea si protejarea containerelor de transport, cat si pentru impiedicarea accesului persoanelor neautorizate in incinta unor terenuri de constructii. Lacatele de mare rezistenta Huno 80 pot fi utilizate si pentru inchiderea unui perimetru cu risc ridicat, iar datorita materialului din care sunt realizate, prezinta rezistenta crescuta la intemperii, deci nu se oxideaza si nu se deterioreaza.

COD: 051907

 

Caracteristici tehnice ale lacatelor de mare rezistenta Huno 80

•    Corp si inel din otel solid, intarite si nichelate pentru a evita ruginirea;
•    Taisul evita inelele protectoare;
•    Sistem de inchidere de mare rezistenta cu rulment cu bila de otel;
•    Lacat cu securitate punctata cu chei reversibile;
•    Sild pentru gaura de cheie din otel gros de 4mm;
•    Poate fi utilizat cu cheie principala cu cilindrii de securitate IFAM;
•   Ideal pentru a inchide containere de transport, (lucrari) garduri la terenuri de constructii si locuri cu risc ridicat.


Aceste lacate nu se vand la bucata, ele se comanda in cantitati mai mari, comanda minima se stabileste in functie de valoarea sau de numarul solicitat dupa caz.

Termenul de livrare estimat este de cca 15 zile.