În curs de procesare...


Mărește

Blocator volan MasterLock 249DAT

COD: BL2


Preț: 150.00 

În afara stocului


Sistem antifurt auto pentru blocarea volanului MasterLock 249DAT (SUA)

Descarca poza si descrierea de aici.

MASTER LOCK (SUA) este un brand cunoscut in toata lumea, fiind sinonim cu soliditatea si inventivitatea, solutiile sale tehnice inspirand incredere tuturor utilizatorilor.
Lider incontestabil pe continentul nord-american inca de la inceputul secolului XX, MASTER LOCK s-a extins in ultimul deceniu si pe continentul european; in acest context putem sa va oferim produsele sale.

Descarca datele tehnice de aici.

Este cunoscut faptul ca orice sistem electronic de securitate, oricat de sofisticat ar fi, este indicat sa fie dublat de un sistem de protectie mecanica, pentru descurajarea eventualelor atentate la proprietatea altora.


Blocatorul de volan ”Master Lock 249 DAT” a fost proiectat pentru a putea fi folosit la o gama larga de autoturisme, camioane, microbuze si SUV-uri, datorita faptului ca bratul sau este telescopic, adaptandu-se la orice dimensiune si forma de volan. Datorita sistemului de prindere cu patru carlige, blocatorul rezista la multiple taieri ale volanului.

Blocarea volanului cu ajutorul unui sistem dublu de carlige elimina posibilitatea indepartarii acestuia printr-o singura taiere a volanului, asa cum se intampla cu alte produse din aceiasi categorie.

Pret = 75 euro cu TVA inclus