În curs de procesare...

Antifurt bicicleta

Exista mai multe tipuri de solutii pentru a va proteja bicicleta.

Daca doriti un antifurt rigid va recomandam lacatul in forma de "U" Granit X-Plus 54. Este considerat cel mai bun lacat pentru biciclete de la Abus datorita testelor de rezistenta la care a fost supus atat in laboratoare de cercetare a materialelor cat si in cazuistica politiei germane.

Pentru o utilizare mai usoara, cheia este prevazuta cu o luminita pentru a putea inchide / deschide usor lacatul pe intuneric.

In cazul in care aveti nevoie de un antifurt flexibil, va recomandam lantul pentru bicicleta Granit CityChain X-Plus 1060. Este cel mai sigur lant pentru biciclete de la Abus cotat la nivelul 15 de siguranta. Lantul hexagonal cu diametrul de 10 mm, dur ca granitul, este foarte rezistent la orice tentativa de taiere.

Alege aceasta metoda si nu iti vei mai face griji vreodata ca iti va fi furata bicicleta. Indiferent daca sunteti la scoala, la lucru sau acasa, daca priviti la televizor sau dormiti, veti sti ca bicicleta este securizata. Lantul City Chain este durabil si de incredere.

Toti cei carora le-a fost furata bicicleta iti vor spune ca este o experienta dintre cele mai neplacute! Asadar scuteste-te de grija raportarii furtului si incercarea de a da de urma bicicletei tale. Nu mai cumpara niciodata o bicicleta noua doar pentru ca cea veche a fost furata -- doar asigurate ca bicicleta ta nu va fi furata! Cumparand CityChain, exact asta faci.

O alta solutie antifurt, care imbina flexibilitatea cu siguranta sporita este cablul pentru bicicleta Granit Steel-O-Flex X-Plus 1050. Este cel mai sigur cablu pentru biciclete de la Abus. Acest antifurt rezista cu succes incercarilor brute de taiere cu fierastrau bomfaier, cleste, foarfeca industriala, patent, bormasina si este foarte rezistent la incercarile de spargere inteligenta cu scule fine, specifice hotilor.

Cheia este prevazuta cu o luminita pentru a putea inchide / deschide usor cablul pe intuneric.