8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (I)

Home » Articole » 8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (I)

Cu toții avem nevoie de sisteme performante de securitate, care să ne ajute să ne protejăm atât pe noi și pe cei dragi, dar și bunurile noastre de valoare. De aceea avem nevoie de sisteme de alarmă pentru casă, de lacăte antiefracție sau de seifuri de nepenetrat. În funcție de domeniul de necesitate, putem utiliza:

  1. Lacăte antiefracție ATV și QUAD
Sistem de blocare pentru ATV Granit Quick 37 preț

Sistem de blocare pentru ATV Granit Quick 37

Cei care au un ATV sau un QUAD trebuie să investească în soluții foarte bune și eficiente de protecție antifurt. Asta pentru că hoții pândesc la orice pas și avem nevoie de un lacăt și un lanț bun care să ne țină în siguranță aceste mijloc de deplasare.

ATV-urile sau QUAD-urile au dimensiuni mai mari decât o bicicletă, așa că implică un sistem mai sofisticat de protecție. Lanțul ales trebuie să aibă o grosime potrivită pentru tipul de vehicul, iar lacătul trebuie să fie cât mai puternic, pentru a rezista la operațiuni precum încercările de distrugere cu un clește, cu ciocane, cu răngi sau cu alte unelte. Asta pentru că hoții sunt destul de inventivi când vine vorba de spargeri, așa că trebuie să fim mereu cu un pas înaintea lor.

  1. Lacăte antiefracție auto, rulote, bărci și snowmobile

Acestea de mai sus se dovedesc poate cel mai greu de securizat, asta pentru că și numărul cazurilor de furturi este tot mai mare. Rulotele, mașinile auto, bărcile sau snowmobilele sunt o tentație permanentă pentru hoți, care le scot rapid la vânzare pe piața neagră și obțin venituri considerabile. Dar acest lucru poate fi prevenit dacă se investește în lanțuri și lacăte antiefracție foarte puternice.

Pentru autoturisme se pot folosi blocatoare de volan profesioniste, care garantează că hoții nu vor avea răbdarea și nici posibilitatea de a pleca de pe loc cu mașina care nu li se cuvine.

  1. Lacăte antiefracție clasice
Lacăt antiefracție cu închidere cu bile 700 Gamma preț

Lacăt antiefracție cu închidere cu bile 700 Gamma

Fără îndoială că fiecare dintre noi are acasă lacăte antiefracție clasice (pentru a închide o debara, o pivniță etc). Lacătele clasice sunt foarte ușor de folosit și pot fi utile în foarte multe medii. Acestea se împart pe mai multe categorii, așa că avem de-a face cu lacăte cu cifru, cu cheie, monobloc sau diskus. Cu ajutorul acestora putem să garantăm securitatea unor școli, instituții, containere etc.

Pentru zonele cu umiditate mare e pot folosi lacăte rezistente la apă, care nu ruginesc și asigură o protecție sporită împotriva hoților în orice condiții meteorlogice. Acestea sunt folosite cel mai adesea pentru containerele sau porțile situate în zonele marine, pe plaje etc.

  1. Lacăte antiefracție ferestre

Degeaba montăm lacăte strong la ușa unei pivnițe, a unui magazin, unei instituții etc. dacă uităm total de ferestre. Pe aici hoții se pot strecura foarte ușor și pot ajunge într-o clipită în interior, la bunurile pe care le dorim protejate. Lacătele antiefracție pentru ferestre pot fi cu cheie, cu cifru sau special concepute pentru obloane. Acestea din urmă se caracterizează printr-o formă aparte, fără unghiuri și puncte de prindere, din oțel masiv, ce garantează protecție optimă împotriva tentativelor de intrare prin efracție pe fereastră.

După preferințe, se poate apela la lacăte antiefracție cu cifru sau cheie. Ambele variante sunt la fel de eficiente si asigură de faptul că propritarul este singurul care poate deschide sau închide fereastra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (I), 3.7 out of 5 based on 3 ratings
Solutie web oferita de BlackCode