Protejează-ți motorul cu alarme moto performante ce sperie orice hoț!

Home » Articole » Protejează-ți motorul cu alarme moto performante ce sperie orice hoț!

Astfel de alarme moto sunt gândite pentru a oferi un plus de siguranță motoarelor și pentru a descuraja în acest fel orice tentativă de furt. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate care garantează o rezistență ridicată la o serie de elemente, precum sunt șocurile mecanice sau încercarea de tăiere sau lovire.

Cu toate astea, specialiștii recomandă ca înainte să vă bazați pe alarme moto, să vă asigurați de faptul că motorul personal nu este lăsat în locuri cu potențial de risc ridicat. Prevenirea evenimentelor neplăcute este până la urmă cel mai bun mod prin care este evitată posibilitatea furtului.

Odată montate alarme moto pe motocicletă, hoții își vor pierde interesul în ceea ce privește furtul

Alarmă moto Viro preț

Alarmă moto Viro

Motocicletele trebuie asigurate în momentul în care sunt parcate deoarece, la fel ca și în cazul bicicletelor pot părea pradă ușoară pentru hoții experimentați. Pe piață, în momentul actual există o gamă diversificată de tipuri de alarme moto, fiecare fiind potrivită pentru anumite situații. Lucrul pe care îl au în comun este că în mod clar vor descuraja hoții în a încerca să fure motorul pe care sunt montate.

De exemplu, sunt alarme moto potrivite pentru vehicule pe două roți cu risc mediu de furt. Acestea au avantajul faptului că sunt sigure, compacte și ușoare, iar principiul de funcționare folosit se bazează pe blocarea discului. Pe de altă parte există și alarme moto potrivite pentru vechicule pe două roți ce prezintă un risc mare de furt, dar și alarme ce vor speria la propriu orice hoț care încearcă să se apropie de motocicletă.

Alarmele moto ce scot un sunet de 110 db alarmează orice hoț

Așa cum precizam și la punctul anterior, există alarme moto ce pot speria la propriu o persoană rău intenționată. Aceste alarme moto pot emite un sunet extrem de puternic care poate atinge chiar și 110 db. Prin acest procedeu, este alarmat, atât proprietarul vechiculului pe două roți, cât și hoțul.

Unele alarme moto utilizează sistemul de alarmă 3D care are capacitatea de a porni în momenul în care vechiculul este mutat sau supus anumitor șocuri. Altele au capacitatea de a anunța prin semnale acustice și alte elemente, precum activarea sistemului de blocare cu alarmă, anunțarea faptului că bateriile care alimentează sistemul sunt aproape consumate, dar și diverse funcții personalizate.

Și ca să rămânem tot în sfera performanțelor pe care unele alarme moto le oferă utilizatorilor, trebuie menționat că există și alarme ce pot notifica proprietarul unui vehicul pe telefonul mobil atunci când ceva nu este în regulă. O astfel de alarmă poate fi montat pe orice tip de vehicul, inclusiv motocicletă. Se inserează o cartelă SIM, iar apoi se poate trimite SMS pe telefonul mobil personal în cazul în care se constată o tentativă de efracție. În schimb, dacă vehiculul este furat, acesta poate fi găsit ulterior foarte ușor, deoarece alarma folosește, atât semnalul GSM, cât și semnalul GPS.

Asigură-te că montezi corespunzător alarma moto pentru ca aceasta să se declanțeze în caz de tentativă de furt

Una din regulile de bază pe care orice utilizator trebuie să le respecte este aceea ca o alarmă moto să fie montată în mod corespunzător. Au existat situații în care deși sistemul de alarmă era unul performant, nu a putut împiedica furtul deoarece era montat greșit.

Așadar, în cazul în care avem de a face cu alarme moto ce blochează discul, procedeul de montare presupune prinderea pe disc, iar bolțul de oțel este trecut prin orificilul discului, pentru ca apoi să se poată bloca.

Dacă se optează pentru alarme ce folosesc semnalul GSM și GPS este recomandat să nu fie montate în locuri care să nu fie complet din metal pentru a permite trecerea semnalelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Protejează-ți motorul cu alarme moto performante ce sperie orice hoț!, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode