Nu uita de sisteme de blocare ATV pentru a preîntâmpina tentativele de furt!

Home » Articole » Nu uita de sisteme de blocare ATV pentru a preîntâmpina tentativele de furt!

ATV-urile sunt, mai nou, unelte foarte utile în ceea ce privește deplasarea dintr-un loc în altul. În special pe terenurile accidentate, unde mașinile auto ar putea suferi accidente din cauza drumurilor de munte, pline de gropi și denivelări, ATV-utile sunt foarte folositoare.

Deplasările în zonele montane sunt mult mai eficiente cu acest mijloc de transport. Există chiar și firme ce închiriază ATV-uri pe diferite trasee, așa că acestea trebuie securizate cât mai bine, pentru a nu cădea pradă hoților. Există mai multe sisteme de asigurare a protecției pentru, printre care și celebrele sisteme de blocare ATV.

Optând pentru cele mai potrivite sisteme de blocare ATV asiguri protecție pentru mijlocul tău de transport

Sistem de blocare pentru ATV Granit Quick 37 preț

Sistem de blocare pentru ATV Granit Quick 37

Siguranța bunurilor personale este foarte importantă iar pentru asta trebuie să optăm pentru cele mai bune soluții. Nu neapărat un lacăt foarte scump este și un lacăt eficient, așa că înainte de a face o alegere trebuie să ne informăm foarte bine.

Există mai multe sisteme de blocare ATV și QUAD, fiecare fiind menit să asigure o protecție cât mai mare. Pot fi sisteme de blocare ATV sub formă de cabluri, lanțuri, dar se poate garanta siguranța și prin sisteme de prindere clasice.

Lanțul pentru protecția ATV-ului este cu atât mai eficient cu cât este mai masiv, iar lacătul să fie cu bolț drept, nu circular, care să fie din start încastrat în lacăt. În acest fel, este foarte greu ca hoții să îl spargă cu cleștele. Nu trebuie scăpat din vedere faptul că lanțul trebuie să fie îmbrăcat într-un doc gros, asta pentru a nu zgâria ATV-ul, QUAD-ul sau motocicleta protejată.

Grijă mare de ce legi ATV-ul, hoții se folosesc de orice prilej pentru a te prăda!

Cel mai bine este să legi cu sisteme de blocare ATV de un copac sau de un stâlp mai gros și nu de balustrade sau de diferiți stâlpi de indicatoare. Există foarte multe situații în care hoții au tăiat aceste bucăți de metal sau au smuls din ciment stâlpii. Așa că degeaba investești în sisteme de blocare ATV dacă nu te asiguri că mijlocul de transport este legat de un loc potrivit.

Cel mai important este să îl descurajăm din prima pe hoț, ca nici măcar să nu se încumete să înceapă procedura de furt. Atunci când hoțul vede un ATV securizat cu un lacăt și un lanț puternic, legat de un stâlp de ciment, el nu va mai încerca să fure, asta pentru că nu are suficient timp pentru a demara procesul. La motociclete, dar și la ATV-uri, se poate apela și la un antifurt pe discul de frânare și încî un lanț antifurt care să fie prins pe roata neasigurată deja cu lanțul cel gros. ATV-ul ar trebuie ,,parcat” într-un loc cât mai populat și luminat, unde să circule mulți oameni, pentru a-i face hoțului misiunea și mai dificilă.

Pentru proprietarii care doresc o protecție suplimentară, nu uitați că vă puteți face și o polița casco. Este o soluție foarte bună pentru cazurile în care hoții au sorți de izbândă sau se întâmpla anumite accidente ce duc la defectarea ATV-ului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Nu uita de sisteme de blocare ATV pentru a preîntâmpina tentativele de furt!, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode