8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (II)

Home » Articole » 8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (II)

Fiecare dintre noi are nevoi diferite chiar şi în ceea ce priveşte alegerea lacătelor. Există 8 mari categorii de lacăte, printre care cele despre care am discutat în articolul anterior (lacăte antiefracţie ATV şi QUAD, lacăte antiefracţie auto sau pentru rulote, bărci, snowmobile, lacăte antiefracţie clasice sau lacăte antiefracţie ferestre) plus alte patru, după cum urmează:

  1. Alarmă motociclete preț

    Alarmă motociclete

    Lacăte antiefracție motocicletă, scooter

Sistemele de protecţie pentru motocicletă şi scooter sunt la foarte mare căutare în ultimii ani, asta şi pentru că numărul proprietarilor de astfel de mijloace de deplasare a crescut. Atunci când investeşti într-o motocicletă sau într-un scooter, este foarte important să îi oferi condiţii de maximă siguranţă, pentru a te feri de riscul furturilor care, ştim cu toţii, sunt din ce în ce mai dese în ultima vreme.

Există mai multe modalităţi prin care vă puteţi asigura motocicleta sau scooterul: cu cabluri, lanţuri, lacăte in forma de U, sisteme de blocare, alarme moto sau dispozitive de prindere. Toate aceste metode antifurt te asigură că atunci când îţi parchezi motorul în orice loc, hoţii nu vor putea să vină, să spargă lacătul şi să te lase fără mijloc de transport.

  1. Lacăte antiefracție pentru bicicletă

Foarte mulţi biciclişti se află în dubii atunci când vine vorba de alegerea unui sistem antifurt. Asta pentru că pe piaţă au apărut o mulţime de variante care par foarte sigure, împiedicând astfel hoţii să aibă parte de o operaţiune reuşită.

Antifurtul de tip U-lock este foarte populare în rândul bicicliştilor, asta pentru că are o formă robustă, este rezistent şi descurajează tentativele hoţilor de furt. Oţelul călit este cel mai bun material pentru lacătele antiefracţie U-lock, pentru că rezistă la atacuri dure, aşa cum un antifurt din oţel standard n4u o poate face. Pe de altă parte, există şi lanţuri sau cabluri antifurt pentru biciclete, care descurajează hoţii dar, dacă aceştia au uneltele potrivite şi mai mult timp la dispoziţie, le pot tăia. Ideal este să investiţi într-o soluţie de securitate cât mai strong, pentru a nu ajunge în situaţia de a vă fi furată bicicleta.

  1. Lacăte antiefracție pentru containere
Lacăte antiefracție pentru containere preț

Lacăte antiefracție pentru containere

Acest tip de lacăte este unul foarte popular, mai ales pentru că poate fi folosit în multe domenii de activitate. Aceste lacăte antiefracţie pentru containere se folosesc cel mai adesea în porturi, depozite sau oriunde este nevoie de o asigurare a mărfii de la interior. Lacătele pentru containere din clasa Granit sunt foarte rezistente la orice tentaive de spargere la care pot apela hoţii, folosind chiar şi barosul, fierăstrăul, ciocanul, cleşte, şperaclu, acid sau spray de îngheţat. Hoţii pot fi foarte inventivi şi inteligenţi când doresc să sustragă anumite bunuri, aşa că trebuie să gîndim mereu cu un pas înaintea lor.

  1. Lacăte antiefracție pivniță

Şi, nu în ultimul rând, avem lacătele pentru pivniţă, care se pot folosi atât în mediul rezidenţial, cât şi pentru firme sau instituţii. Aceste sisteme sunt dedicate locurilor expuse, de aceea materialul din care este construit lacătul trebuie să fie cât mai puternic la şocuri. Dacă aveţi într-o pivniţă bunuri de valoare, amplasaţi sisteme de închidere antiefracţie nu doar uşă, ci şi la orice gură de aerisire sau fereastră. Cum am mai spus, hoţii pot fi destul de creativi şi persistenţi când vine vorba de jafuri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
8 tipuri de lacăte antiefracție – găsește-l pe cel care ți se potrivește! (II), 5.0 out of 5 based on 1 rating
Solutie web oferita de BlackCode