3 sfaturi pentru protecţia motocicletei cu lacăte antifurt

Home » Articole » 3 sfaturi pentru protecţia motocicletei cu lacăte antifurt

Mașinile par să piardă din ce în ce mai mult teren în țările în care se pune accent pe un trafic ceva mai lejer. Avantajele unei motociclete sunt foarte multe, atât din punct de vedere al mobilității, cât și din punct de vedere al decongestionării traficului. Însă cu toate acestea există și câteva aspecte care trebuie menționate în legătură cu asigurarea securității unei motociclete.

În momentul în care se parchează motocicleta, aceasta trebuie asigurată pentru a nu fi furată, iar pentru a face acest lucru este recomandat să apelați la soluții profesionale. Spre deosebire de mașină, aici nu poți încuia ușile și gata. Cu toate astea, există o soluție foarte eficientă care garantează securitatea motocicletei, iar această soluție constă în lacăte antifurt.

Foloseşte lacăte antifurt pentru motocicletă oricând trebuie să „parchezi”

Lacăt antifurt pentru motocicletă preț

Lacăt antifurt pentru motocicletă

Aceste lacăte antifurt se găsesc într-o varietate ridicată pe piață, iar asta evident pentru că se adresează unei arii mari de posesori de motociclete. Cu alte cuvinte, dacă există o mulțime de tipuri de motocilcete, atunci există și multe tipuri de lacăte antifurt pentru acestea. De ce sunt recomandate astfel de lacăte antifurt?

Pentru simplul motiv că ele îți vor ține motocicleta în siguranță atunci când o parchezi. Fiind realizate din materiale solide, acestea nu pot fi tăiate sau rupte prea ușor de către un potențial atacator. De asemenea, sunt ușor de utilizat, indiferent de forma pe care o au sau de tipul acestora.  Da, aceste lacăte antifurt pot fi reprezentate de cabluri din oțel inoxidabil a căror carcasă este fabricată din oțel întărit, de lanțuri din oțel dur sau sisteme de blocare sub formă de ”U”.

Nu-ţi lăsa motocicleta în zone rău famate, unde furturile sunt frecvente

Cu toate că aceste lacăte antifurt sunt special concepute pentru a crește gradul de siguranță al motocicletei pe care o deții, trebuie adoptată și o conduită preventivă. Este evident faptul că în orice domeniu, este mai indicat să previi decât să ”tratezi”. Astfel, un sfat excelent de care trebuie ținut cont este acela de a nu-ți lăsa motocicleta în locurile în care se întâmplă frecvent furturi pentru că riști să rămâi fără ea.

Cu toate astea, este bine de știut că în orice zonă, o motocicletă lăsată nesupravegheată va atrage automat atenția persoanelor rău intenționate care așteaptă chiar și cea mai mică breșă. Așa că cel mai bine ar fi să investiți într-un sistem de siguranță solid de tipul unor lacăte antifurt în funcție de motocicleta pe care o dețineți, astfel încât hoții să nu aibă nici măcar o șansă de a vă fura vehiculul.

Instalează un sistem de pază cu GPS pe motocicletă care să te ajute să o localizezi dacă a fost furată

Când vorbim despre securitatea bunurilor personale, specialiștii recomandă utilizatorilor să nu facă rabat în ceea ce privește calitatea sistemelor care garantează siguranța acestora. Astfel, pe lângă tipurile de lacăte antifurt despre care am discutat la punctele anteriore, trebuie amintit și un sistem care ajută foarte mult în cazul în care cineva a reușit să va fure motocicleta.

Așadar, un alt tip de lacăte antifurt este reprezentat de către un sisteme de pază cu GPS. Acestea pot fi extrem de utile în situația în care hoții au reușit cumva să vă fure motocicleta. Mulțumită tehnologiei GPS, veți putea afla cu exactitate locația acesteia și astfel, puteț merge împreună cu autoritățiile pentru a o recupera.

Din punct de vedere preventiv ar fi recomandat să fie achiziționate pe lângă lacăte antifurt și astfel de sisteme de pază cu GPS. O combinație între cele două sisteme de siguranță ar garanta faptul că motocicleta dumneavostră este în siguranță oriunde s-ar afla.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
3 sfaturi pentru protecţia motocicletei cu lacăte antifurt, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Solutie web oferita de BlackCode