Ai un magazin mic și nu știi dacă un lacăt antiefracție pentru afacere este suficient? Descoperă 5 pași pentru a avea o afacere ferită de pericole!

Home » Articole » Ai un magazin mic și nu știi dacă un lacăt antiefracție pentru afacere este suficient? Descoperă 5 pași pentru a avea o afacere ferită de pericole!

Pornirea unei afaceri implică numeroase aspecte de care trebuie ținut cont pentru a se putea spune că succesul este doar o chestiune de timp. Pe lângă aspectele juridice și cele care implică pornirea unei afaceri așa cum este de exemplu, deschiderea unui magazin, este nevoie și de garantarea unei securități optime pentru locația ce va găzdui magazinul respectiv. Un fel de lacăt antiefracție pentru afacere. Pe acest ultim aspect ne vom axa pentru a înțelege cum pot fi găsite soluțiile optime în doar cinci pași.

Pasul 1: Investește într-un sistem de alarmă bun.

Lacăt antiefracție pentru afacere preț

Lacăt pentru fereastră

Sistemul de alarmă joacă un rol deosebit de important în ecuația unei securități ca la carte. Este greșit să ne lăsăm influențați de ideea conform căreia un sistem de alarmă face doar zgomot și nimic altceva. Hoții evită să dea o spargere în locuri ce sunt asigurate cu un sistem de alarmă tocmai pentru a nu risca declanșarea acesteia. Un sistem de alarmă bun se va declanșa automat în cazul unei spargeri și în acest fel va alarma autoritățile care pot interveni în timp util pentru prinde hoții. Însă, în cele mai multe cazuri, hoții vor da bir cu fugiții atunci când alarma va porni. Cu alte cuvinte, un sistem de alarmă performant va fi precum un lacăt antiefracție pentru afacere și va contribui decisiv la liniștea oferită de o securitate bine pusă la punct.

Pasul 2: Ușa de la intrare trebuie să fie solidă și rezistentă în caz de spargere.

Până ca hoții să încerce ferestrele sau orice alt loc ce le-ar putea garanta accesul în clădire, fiți siguri că aceștia vor încerca ușa de la intrare sau cea din spate. Dacă aceasta nu este asigurată cu un lacăt antiefracție pentru afacere bun, s-ar putea să aveți probleme. Este extrem de important ca ușa de la intrare să fie una solidă. Rama acesteia trebuie să fie puternică pentru a putea susține ușa propriu zisă împreună cu toate accesorile cu care este prevăzută, de la balamale și până la încuietoarea acesteia. Trebuie evitată montarea unei uși de termopan la intrare, deoarece acestea sunt ușor de spart de către atacatori. O ușă din metal este mult mai potrivită, iar grosimea acesteia este recomandată să fie de cel puțin 45 mm. În plus, o ușă din metal poate fi prevăzută și cu un lacăt antiefracție pentru afacere, fapt ce va plusa la capitolul rezistență împotriva spargerii.

Pasul 3: Un lacăt antiefracție pentru afacere bun este cel ce rezistă în condiții de efracție.

Un lacăt antiefracție pentru afacere va putea fi pus cu adevărat în valoare dacă este montat pe o ușă sau pe o fereastră solidă ce-l poate susține. De exemplu, dacă un lacăt este montat pe o ușă veche din pal, acesta nu va putea face minuni, în schimb dacă este montat pe o ușă solidă, acesta va putea spori și mai tare nivelul de rezistență. Lacătele pot fi de mai multe tipuri, fapt ce le asigură un grad ridicat de versatilitate. De la lacăte universale sau cu cifru și până la lacăte monobloc sau cele de tip diskus, toate se mulează perfect în funcție de nevoile utilizatorilor. Nu trebuie uitate nici lacătele rezistente la apă, acestea din urmă fiind extrem de utile în medii umede și asta pentru că mecanismul interior nu va avea de suferit în urma expunerii la un astfel de climat.

Pasul 4: Securizează ferestrele cu lacăt antiefracție pentru afacere!

Trebuie știut faptul că nu doar ușile pot fi securizate cu lacăt antiefracție pentru afacere. Și ferestrele, la rândul lor, pot fi asigurate cu sistem similar de închidere. Pentru ferestre există lacăte cu cheie, lacăte cu cifru, dar și lacăte pentru obloane. Acestea reprezintă o soluție mai practică și mai elegantă decât ar fi, de exemplu, montarea unor gratii la fereastră.

Pasul 5: Atenție la neatenție! Degeaba montăm sisteme scumpe de securitate dacă uităm fereastra deschisă.

Desigur, niciun lacăt antiefracție pentru afacere nu va putea face nimic în cazul în care se lasă ușa sau fereastra deschisă. De aceea este important ca de fiecare dată să se verifice cu atenție fiecare ușă, fereastră sau orice alt loc pe unde hoții ar putea pătrunde, iar apoi să fie încuiate corespunzător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Ai un magazin mic și nu știi dacă un lacăt antiefracție pentru afacere este suficient? Descoperă 5 pași pentru a avea o afacere ferită de pericole!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings
 • coco

  ete scartz! tocmai la raydo ma gandeam ca s-ar potrivi la bicicleta mea si paf, asta poate fi taiat :)))) care antifurt este bun ca siguranta si ca pret?

  • aveti o mare posibilitate de alegere de cabluri din sectiunile dedicate:

   http://www.lacat.ro/18-Cabluri.html

   si

   http://www.lacat.ro/21-Cabluri.html

   faptul ca acest produs se gaseste la recenzii cu vulnerabilitatea prezentata este pentru ca dvs sa va orientati spre produse competitive ca duritate si sa le cautati pe cele din clasa de maxima siguranta cu un grad cat mai inalt.

   consultati lista de produse si puteti alege ceva performant daca aveti o bicicleta valoroasa.

   http://www.lacat.ro

  • ALAMICU

   un lant cu zale de 8mm si un lacat de 10 mm, daca il vede un hot, sigur nu se baga, pune doua lanturi, fiecare cu lacat separat ca sa il descurajeze mai mult si leaga si rotile, nu numai cadrul

Solutie web oferita de BlackCode