Cum să scapi de teama de rugină cu lacăte rezistente la apă?

Home » Articole » Cum să scapi de teama de rugină cu lacăte rezistente la apă?

Apa reprezintă într-adevăr esența vieții, dar când vine vorba de elemente de siguranță precum sunt lacătele, apa sau mediile umede pot reprezenta un adevărat pericol. Rugina se poate dezvolta distrugând mecanismul lacătului. Acest lucru poate afecta securitatea bunurilor ce sunt securizate.

Din această cauză este important de știut că există soluții care să facă față în medii dificile, medii în care umezeala este prezentă. O serie de lacăte capabile să reziste la apă vor scuti utilizatorii de grija faptului că acestea pot prinde rugină și se pot distruge. Cu alte cuvinte, rezistența acestor tipuri de lacăte este echivalentă cu un nivel de siguranță ridicat, indiferent de condiții.

Când vorbim de lacăte rezistente la apă avem în vedere un înveliș protector suplimentar

Lacăte rezistente la apă preț

Lacăte rezistente la apă sărat 217 F Ni Atlantic 1

Cum rezistă aceste lacăte astfel încât să nu ruginească și ce le face rezistente? Secretul constă într-un inveliș protector pe care acestea îl au în plus față de lacatele clasice. În cele mai multe cazuri, astfel de lacăte rezistente la apă beneficiază de un înveliș protector realizat din alamă, care are proprietăți extraordinare pe termen lung.

Un astfel de înveliș din alamă nu ruginește și nici nu se deteriorează în timp, fapt ce face ca aceste de lacăte să fie ideale pentru uzul exterior. Cu alte cuvinte, chiar dacă afară plouă, cu lacăte rezistente la apă nu va exista niciodată grija că poate interveni degradarea.

Unde avem nevoie de lacăte rezistente la apă?

Când vorbim despre lacăte rezistente la apă, trebuie să conștientizăm faptul că acest tip de lacăte vine cu un upgrade substanțial față de lacătele clasice, care la prima ploaie pot avea de suferit. Ceea ce este de punctat la întrebarea unde anume se pretează astfel de lacăte rezistente la apă este faptul că acestea pot fi alese pentru orice locație, mai ales pentru cele în care există un nivel ridicat de umiditate.

Fie că sunt folosite în cadrul firmelor, în propria locuință sau sunt alese pentru a fi utilizate pe ambarcațiuni, trebuie adus în evidență faptul că aceste lacăte rezistente la apă vor face față cu brio chiar și celor mai severe condiții meteorologice.

Știați că există și categoria de lacăte rezistente la apă sărată?

Astfel de lacăte rezistente la apă sărată reprezintă soluția perfectă pentru cei care au nevoie de un nivel de securitate ridicat, dar în același timp își doresc ca lacătele să reziste condițiilor dure de umiditate. Printre materialele din care sunt construite astfel de lacăte rezistente la apă sărată se numără oțelul, inoxul și alama. Aceste materiale sunt cunoscute pentru gradul crescut de rezistență împotriva coroziunii și astfel reprezintă garanția durabilității în timp.

De asemenea, în unele cazuri, lacătele rezistente la apă au un corp cromat pentru un plus de rezinsteță împotriva ruginii. În altă ordine de idei, aceste tipuri de lacăte sunt folosite preponderent pentru a securiza echipamente, dar și încăperi, iar gradul crescut de rezistență împotriva coroziunii le face ideale pentru mediile industriale sau marine unde apa este un element prezent în 99% din timp.

Cu lacăte rezistente la apă și intemperii nu ai probleme cu închisul lacătului din cauza ruginei

Una dintre problemele întâlnite de utilizatori este aceea că în momentul în care se dorește închiderea lacătului, mecanismul refuză să mai funcționeze din cauza ruginei acumulate în timp. De aceea, lacătele rezistente la apă sunt prevăzute cu piese componente construite din materiale inoxidabile care să împiedice apariția unor astfel de momente.

Inclusiv belciugul lacătului este construit din material ioxidabil, iar acest lucru nu doar că sporește durabilitatea la condițiile meteorologie, dar punctează și la capitolul rezistență la spargere și tăiere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Cum să scapi de teama de rugină cu lacăte rezistente la apă?, 5.0 out of 5 based on 5 ratings
Solutie web oferita de BlackCode