Abus Bordo – Lacatul rabatabil

0

abus_bordo_-_lacatul_rabatabil_lacat.ro„Bine facut si pentru scopul propus, un sistem de blocare destul de bun”

Abus Bordo este un paralelogram cu bun gust, cu un design compact care pune mai presus de orice confortul securitatii dumneavoastra. Pentru o oprire rapida unde bicicleta este in vedere buna.

Ca o sursa principala de securitate, nu este atat de bun. Noi am fost in masura sa scoatem unul dintre nituri afara din Bordo in doar 46 de secunde.
Daca sunteti in cautarea unei incuietori usor de carat, pentru a o utiliza rapid la o oprire la o cafea, atunci designul cu multi-verigi al lui Bordo, le are pe ambele, o dimensiune a deschiderii buna si dimensiuni mici la transportat.
Afixele de montare rapida cu curele rapide, il face ideal pentru momentele cand aveti nevoie de un sistem de blocare rapid si nu doriti sa fie atasat permanent la bicicleta dumneavoastra.
Descrierea producatorului
Unde sa il utilizati: Inovatie pentru toti biciclistii, indiferent daca sunt biciclisti ca hobby sau profesionisti, protectie pentru doua roti pentru risc de furt mediu.
Cum functioneaza: Fixeaza bicicleta pe un obiect solid (gard, stalp).

Tehnologie:
Noua constructie cu verigi ofera o flexibiltate maxima, dimensiuni de blocare compacta, cu o marime pentru montarea in cateva secunde, cilindrul ABUS Extra-Classe cu cheie reversibila si greutate mica pentru protectie mare.
Transport: geanta de mana protejeaza impotriva mizeriei, disponibila la 75 cm si 90 de cm.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Abus Bordo - Lacatul rabatabil, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor