Abus Granit Futura

0

abus_granit_futura_lacat.ro„Design simplu si usor de impachetat, dar nu ofera securitate totala”

Incuietoarea de bicicleta – U-Lock – Abus Futura este o idee care ne place foarte mult. Este suficient de lung si de subtire pentru a fi bagat cu usurinta intr-un rucsac, are aceeasi tehnologie ca si fratii sai mai scumpi si veriga subtire este usor de umplut, asa ca daca este folosit cu atentie ofera un nivel bun de securitate.

Rezista 30 de secunde la taierea cu bolturi, dar sub forte de rasucire a mai durat doar 9 secunde – o surpriza deoarece incuietorile Abus sunt de obicei excelente in acest sens.
Pentru creditul sau, cadrul nostru fals a fost puternic deteriorat.
Futura este convenabil, o blocare destul de usoara, nu are o securitate super inalta, dar buna pentru o utilizare scurta.
Descrierea producatorului
Foarte popular pentru proprietarii de biciclete si curieri, acest mod unic ingust d-blocare, satisface pe cei care au nevoie de un echilibru de securitate mare, cu o greutate cat mai mica. Cantarind sub 900g, Futura 64 foloseste o veriga de lant din otel calit de 11 mm intr-un corp de otel compact, sustinut de un sistem de siguranta Abus plus, cu un mecanism cheie. Acum, include si mini suportul TexKF sau TexKF Twin pentru o completa usurinta de utilizare.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Abus Granit Futura, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor