Lacăte universale, siguranţa pe care o cunoaştem deja este cea pe care ne putem baza

0

Atunci când doriţi să cumpăraţi un lacăt s-ar putea să nu aveţi timp sau să analizaţi toate produsele nou apărute pe care nu ştiţi să le folosiţi şi nu ştiţi dacă sunt 100 % sigure. Desigur, tipul de lacăt pe care doriţi să îl achiziţionaţi depinde de nevoile personale, tipul obiectului sau uşii pentru care el va fi utilizat, de sistemul de chei pe care îl doriţi. Totuşi, după ce aţi stabilit toate aceste lucruri, lacătul nu va fi greu de ales, ba dimpotrivă. Astfel, o soluţie la îndemână şi practică este lacătul universal. Acest lacăt este cel mai potrivit pentru asigurarea obiectelor ce sunt situate în zone cu risc mare de furt. De asemenea, aceste lacăte sunt foarte utile pentru cei ce au de securizat obiecte voluminoase. Acestea funcţionează pe un principiu simplu şi de efect. Cheia este reţinută în lacăt până la închiderea acestuia Lacătele universale oferă şi o precizie maximă la asigurarea împotriva mijloacelor moderne de spargere şi prezintă o mare rezistenţă la forţarea lacătului. În plus aceste lacăte sunt cunoscute şi ca fiind rezistente la orice condiţii meteorologice datorită oţelului inoxidabil, a aluminiului sau a alamei, după caz. Astfel, pentru orice nevoi nu uitaţi de lacătele clasice, lacătele universale.

Lacat_Granit_Plus

Lacăt „Mare” Viro este soluţia ideală, atunci când umezeala, salinitatea mării sau aciditatea ploii reduc funcţionalitatea lacătelor, deoarece calitatea materialelor şi a tratamentelor speciale cu care a fost făcut îi oferă o rezistentă superioară la agresivitatea atmosferică. Acest lacăt universal se foloseşte cu suporţi de prindere. Corpul acestui lacăt este din alamă masivă, satinat, nichelat şi cromat anticoroziune, cu unghiuri teşite antiabraziune. Pentru a evita stagnarea umezelii, în interior are o gaură de evacuare a acesteia. Arcul este tot oţel inoxidabil anticoroziune, iar cheile sunt din alamă nichelată. Mecanismul de funţionare este: închiderea declanşată; cheia care se extrage cu lacătul închis şi deschis; pistoane din alamă; contrapistoane din alamă tip „ciupercă” antişperaclu – cu rol antifurt sporit; 2 puncte de închidere arcuite din alamă; arcuri cu pistoane din bronz fosforos şi arcuri cu puncte de închidere din oţel inoxidabil.

Lacătul de Granit Plus 37RK/80 asigură obiecte voluminoase precum camioane sau magazii. De asemenea este folositor în cazul obiectelor cu risc mare de furt. Cerinţele speciale ale acestui lacăt sunt impuse de companiile de asigurare. Acesta se bucură de un cilindru de disc Abus Plus care oferă precizie maximă la asigurarea împotriva mijloacelor moderne de spargere are 250.000 tipuri de chei, iar cheia se poate copia numai de producător la prezentarea cardului care face dovada proprietăţii lacătului. Acest lacăt a fost conceput cu ajutorul unor procedee costisitoare pentru obţinerea de materiale anticorozive de înaltă calitate. În plus, sistemul de blocare dublu cu bile îi conferă un rol antifurt dublu, chiar dacă se taie o parte a urechii lacătului, acesta nu se poate răsuci pentru a se desface lacătul şi va trebui tăiata şi cealaltă parte ceea ce conduce la un timp dublu de acţiune şi de zgomot, iar riscul de a fi prins creşte. Cilindrul este introdus prin partea de sus fapt ce îi conferă rezistenţă mărită la găurire şi la forţare a lacătului.

Lacat_Platinum

Lacăt Platinum 34 CS/55 se foloseşte în spaţiile şi pentru obiectele cu cerinţe ridicate şi medii de securitate. Aceste lacăte sunt folosite în special la garaje. Acestea se închid şi se deschid cu cheie. Acest lacăt poate fi achiziţionat şi în varianta de 100% anticoroziv. Acest lacăt are urechea protejată de oţel ceea ce-i conferă siguranţă foarte bună la încercările de tăiere cu foarfeca industrială sau cleşte. Cilindru are 6 pini, este tip ciupercă şi are rol antifurt ridicat.

Informaţii în plus despre lacătele universale se află pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (26 votes cast)
Lacăte universale, siguranţa pe care o cunoaştem deja este cea pe care ne putem baza, 5.0 out of 5 based on 26 ratings
Share.

Autor