Lacătele pentru containere, pentru ca securitatea produselor tale să nu fie un semn de întrebare

0

Este posibil atunci când vă gândiţi la containere să vă imaginaţi o modalitate practică şi convenabilă de a transporta o cantitate mare de produse. Chiar dacă vă vine sau nu să credeţi, containerele cu dotări standard nu sunt atât de sigure. Astfel, dacă nu securizaţi cum trebuie containerele, întreaga investiţie se poate duce pe apa sâmbetei, munca dumneavoastră de luni de zile poate fi în zadar. Totuşi, acest lucru poate fi evitat. Cum? Prin achiziţionarea unor lacăte pentru containere de calitate. Aceste lacăte asigură securitatea totală a containerelor în timpul transporturilor atât în porturi cât şi în depozite sau pe terenuri. Dacă alegeţi componentele din clasa Granit, nu doar că vă securizaţi containerele ci le şi protejaţi împotriva spargerilor cu barosul, fierestrăul, ciocanul sau cleştele industrial cât şi metode inteligente ce folosesc speraclu, inclusiv la acid sau spray de îngheţat. Bineînţeles că există diferite tipuri de lacăte iar ele se deosebesc în funcţie de nevoi. Printre modelele convenabile se numără:

Lacat pentru container de calitate

Lacat ieftin pentru container

Lacătul pentru container ConLock folosit pentru cele mai comune dintre containerele de transport. Acest tip de antifurturi sunt construite din oţel foarte rezistent, sunt produse cu ajutorul tehnologiilor speciale de sudat, toate acestea pentru a-i asigura o siguranţă sporită. Toate componentele acestui lacăt au certitudinea de a fi anticorozive. 

Lacătul pentru container Sweloox adecvat pentru majoritatea containerelor din lume. Un mare plus al acestui tip de lacăt este faptul că amplasarea lui se face fără ajutorul uneltelor sau a sudurii, prin urmare nu se produc modificări la container. Levierul de blocare al acestui antifurt este situat în partea interioară a uşii containerului. În plus, acesta nu este accesibil din exterior în momentul în care containerul este blocat. Acest lacăt este extrem de util celor care doresc să apropie prin stivuire containerele, acesta având o dimensiune subţire. Setul lacătului conţine trei chei şi una master.

Lacătul pentru container TSR Clasic este unul solid, cu o bară de oţel de culoare neagră rezistentă la condiţii meteorologice nefavorabile. Setul conţine un lacăt de securitate sporită, cu trei chei, card-cheie şi protecţie împotriva burghiului. De asemenea, acesta permite o instalare temporară fiind pus în jurul barelor de blocare. Se utilizează mai ales pentru barele de blocare între 200 şi 400 mm.

Lacat de calitate si ieftin pentru container

Lacat ieftin pentru container

Lacătul pentru container TSR 4 dispune de o suprafaţă întărită şi are bara din oţel solid. Suprafaţa acestuia este rezistentă atât la intemperii cât şi la condiţii meteo nefavorabile. Suprafaţa lui oferă posibilitatea utilizatorilor să îl poată vopsi în orice culoare. Şi acest lacăt oferă protecţie anti-burghiu, iar blocarea sa a fost testată având în vedere normele europene. De asemenea, lacătul dispune de gheare bifurcate care nu permit mutarea lacătului în sus şi în jos.

O astfel de gamă largă de antifurturi sunt pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Lacătele pentru containere, pentru ca securitatea produselor tale să nu fie un semn de întrebare, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor