Lacătele antifurt în formă de U – măsura ideală pentru atacurile hoților!

0

Lacătele antifurt – o soluție inteligentă care asigură siguranța bicicletelor!

Lacătele antifurt se folosesc pentru asigurarea vehiculelor pe două roți predispuse la furt. De multe ori bicicletele sunt lăsate nesupravegheate. De multe ori intrați pentru câteva minute într-un magazin sau veniți cu bicicleta la locul de muncă și o lăsați pentru câteva ore parcată fără să o aveți sub stricta observație. Lacătele antifurt pentru biciclete pot scăpa bicicletele de atacurile hoților. Un lacăt, solid și rezistent la loviri, greu de desfăcut oferă persoanei care deține bicicleta siguranța că atunci când se va întoarce în locul unde parcat-o, o va găsi neclintită. De asemenea, cu cât luați mai multe măsuri de precauție, cu atât vor exista mai puține șanse ca bicicleta să fie furată. Parcarea bicicletelor în locuri publice, vizibile, frecventate de cât mai multă lume sunt doar câteva dintre soluțiile care împiedică sau îngreunează furtul lor.

Antifurturi de siguranta pentru biciclete

Antifurturi lacate pentru biciclete

Care sunt avantajele lacătelor în formă de U?

Cum bicicletele sunt lucruri care prezintă un risc mare de furt, lacătele în formă de U sunt cele mai bune antifurturi. Lacătele antifurt pentru biciclete în formă de U sunt considerate foarte sigure deoarece sunt alcătuite din oțel special care rezistă încercărilor mecanice de distrugere.  Sunt voluminoase, dar se pot purta în rucsac, se pot prinde  de cadru sau se pot așeza pe portbagaj.

Prețul acestora este pe măsura siguranței pe care o oferă, dar decât să rămâneți fără bicicletă, mai bine investiți într-un antifurt de calitate.

Pe piață există o gamă variată de antifurturi, însă acestea ar trebui să fie alese pe principiul calității, al rezistenței dar și al siguranței pe care o oferă!

Antifurturile pentru  biciclete Granit Strato 61  sunt recomandate pentru asigurarea vehiculelor pe două roți care sunt predispuse la furt. Aceste antifurturi fac parte din gama de accesorii pentru biciclete de foarte bună calitate și oferă siguranță maximă. Modalitatea de funcționare a lacătului este foarte simplă: bicicleta poate fi legată de un gard, stâlp sau de un alt suport stabil. Lacătul rezistent și mobil este ușor de transportat datorită dispozitivelor de prindere. Acest model de lacăt reprezintă o soluție ideală pentru protejarea bicicletei de atacurile hoților!

Prețul cablului este de 65.87 euro preț cu TVA inclus dar având în vedere faptul că este un produs care poate fi folosit de câteva ori pe zi, luând în considerare protecția pe care o oferă, produsul este o investiție pe termen lung.

Antifurturi biciclete lacate U-Lock

Lacate antifurt biciclete

Tot pentru asigurarea vehiculelor pe două roți se pot folosi și lacătele antifurt de biciclete Granit X-Plus 54. Acestea sunt considerate cele mai bune lacăte pentru biciclete de la Abus datorită testelor de rezistență la care au fost supuse în laboratoare de cercetare. Orice lacăt poate fi spart însă acest tip de lacăt are avantajul că rezistă cu succes la încercările de spargere cu ciocanul, cu patentul, cu cleștele și opune rezistență câteva zeci de minute la tăierea cu orice fierăstrău mecanic.

Prețul cablului este de 73.61 euro, preț care este direct proporțional cu calitatea produsului.

O  bicicletă furată poate fi o pierdere materială importantă. Antifurtul potrivit poate ține hoții la distanță. Un antifurt sigur și solid,  vă oferă siguranța că vă veți găsi bicicleta în același loc unde ați lăsat-o!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Lacătele antifurt în formă de U – măsura ideală pentru atacurile hoților!, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor