Lacătele anticorozive – produsele care se pliază perfect nevoilor de siguranță!

0

Unde folosim lacătele?

Lacătele sunt sisteme de siguranță absolut necesare în viața de zi cu zi pe care le folosim foarte des aproape oriunde. Sunt obiecte de care nu ne putem lipsi și care asigură un grad ridicat de protecție al bunurilor și spațiilor. Lacătele sunt dintre cele mai diversificate, modelele lor înmulțindu-se pe zi ce trece. Lacătele rezistente la apă  merită o atenție sporită din moment ce pot fi folosite la fel de bine toamna și iarna, atunci când umiditatea este mare.

Lacat_rezistent__49796da6bb53cPe piață există foarte multe modele de lacăte anticorozive. Spre exemplu,  lacătul Inox Premier 90  este un lacăt rezistent și solid care poate fi folosit în condiții meteorologice severe. Materialul anticoroziv din care este realizat îl face să nu ruginească atunci când intră în contact cu apa și se poate folosi în câmp deschis fără a întâmpina probleme.

În ceea ce privește procesul de funcționare, acesta se poate deschide și închide foarte ușor doar cu ajutorul unei chei. De asemenea, inoxul, materialul inoxidabil din care este fabricat, nu modifică sau încetinește funcționarea lacătului, dimpotrivă, acesta funcționează chiar dacă afară plouă iar condițiile meteorologice sunt nefavorabile. Calitatea produsului este incontestabilă, iar din punct de vedere estetic, forma este foarte atractivă. De asemenea, nivelul de siguranță este foarte ridicat, lacătul având un sistem de blocare dublu cu bile pe fiecare parte.

Corpul lacătului și inelul sunt realizate din oțel de înaltă calitate iar componentele interne sunt realizate din materiale anticorozive 100%, ceea ce împiedică orice formă de ruginire. Lacătul opune rezistență la forțările inteligente  datorită cilindrului cu 5 pini tip ciupercă.

Prețul unui astfel de lacăt ajunge la 38.99 euro, o sumă modestă având în vedere soliditatea dar și faptul că lacătul poate fi folosit pe o perioadă nedeterminată de timp.

Lacat_rezistent__4979761f758a8Lacătul rezistent la apă Nautilus 180IB Marine C  se folosește în locuri unde cerințele de securitate sunt medii și scăzute, unde confortul și siguranța au întâietate, în spații care necesită o protecție sporită cum ar fi instituțiile sau școlile.

Lacătul funcționează prin alegerea unor combinații de 3 sau 4 cifre. Dacă doriți să schimbați cifrul la lacăt se poate folosi o cheiță specială.

Materialul din care e fabricat lacătul este 100% anticoroziv. Mecanismul de închidere este de înaltă calitate, la fel ca și tija din oțel. Corpul lacătului este realizat din alamă forjată iar învelișul este realizat din zinc.

Ceea ce deosebește acest tip de lacăt de celelalte modele este ușurința cu care poate fi folosit când vizibilitatea este redusă datorită cifrelor palpabile.

Prețul este de 27.39 euro, preț care nu face decât să reflecte adevărata calitate a produsului.

Ce lucruri trebuie să avem în vedere atunci când achiziționam lacăte?

Trebuie să avem în vedere în primul rând dacă acestea vor fi folosite în mediul interior sau exterior, nivelul de securitate dorit, dar și scopul pentru care vor fi folosite: garaje, porți, spații de depozitare, uși de locuință.

Care sunt avantajele lacătelor anticorozive?

Pot fi folosite aproape oriunde. Sistemul de închidere este unul rapid, rezistă mult în timp iar cheile se pot multiplica.

Alegeți lacătul în funcție de locul în care va fi folosit dar și de valoarea bunurilor pe care le doriți asigurate – cu cât valoarea acestora este mai mare, cu atât se recomandă folosirea unui lacăt mai rezistent.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Lacătele anticorozive – produsele care se pliază perfect nevoilor de siguranță!, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor