Cabluri – lacăt pentru motocicletă şi scooter

0

Securizează-l cum trebuie sau pierde-l! Acesta este principiul după care fiecare posesor de un mijloc de transport precum o motocicletă sau un scooter ar trebui să se ghideze. Asta pentru că, în caz contrar, s-ar putea ca în locul unde era parcată motocicleta cu o seară înainte să nu mai fie decât un spaţiu gol pentru că motocicleta sau scuterul au fost furate. La fel ca în cazul multor alor lucruri, nu ne dăm seama cu adevărat cât de mult ţinem la un lucru, până când îl pierdem. De aceea, de multe ori, trebuie să facem eforturi, uneori materiale, alte ori fizice, pentru a proteja ce ne este drag. La fel este şi în cazul motocicletei sau a scuterului. Oricum ai încerca să descrii furtul acestor autovehicule, acesta este un lucru extrem de neplăcut. Bineînţeles că primul pas spre evitarea acestui lucru este asigurarea unui sistem de securizare corespunzător. Probabil vă spuneţi că nici un sistem de protecţie nu poate să oprească un hoţ determinat, dar aflaţi că cele mai multe furturi le fac tâlharii oportunişti, care profită de orice ocazie pentru a-şi însuşi ce nu este al lor. Lanţuri de protecţie de calitate sunt şi:

Cablu pentru scooter ieftin

Cablul pentru motocileta la pret reyonabil

Cablu pentru motocicletă Cetero 970 este recomandat pentru asigurarea vehiculelor pe două roti, fie ele motociclete sau scutere, cu un risc mediu de furt. Acest sistem este simplu de utilizat, însă nu la fel de simplu de furat. Acesta funcţionează în felul următor: motocicleta se ataşează de un obiect fix precum stâlpii de iluminat, semnele de circulaţie sau gardurile. Lanţul este din oţel dur cu diametrul de 25 mm, carcasa este de oţel întărit care protejează cablul realizat din oţel flexibil. Cilindrul ABUS Plus este dotat cu mecanism de auto-blocare care uşurează închiderea şi deschiderea. Acesta poate fi transportat sub şezut (în funcţie de motocicleta / scooter).

Cablu pentru motocicletă Granit Steel-O-Flex 1000 se foloseşte pentru asigurarea vehiculelor pe două roţi cu un risc mare/mediu de furt. Pentru o funcţionare optimă motocicleta sau scooterul se ataşează de un obiect fix precum stâlpii de iluminat, semnele de circulaţie sau gardurile. Acest lanţ are învelitoare din oţel cu diametrul de 25 mm. Sistemul de închidere este de la ABUS Plus şi protejează împotriva atacurilor. Carcasa din oţel ajută la protejarea cilindrului împotriva atacurilor mecanice. Companiile de asigurări recomandă şi ele utilizarea ABUS Steel-O-Flex.

Cablu ieftin motocicleta

Antifurt ieftin moto

Cablul pentru motocicletă Steel-O-Flex 800 protejează scooterele împotriva furtului şi asigură scooterele cu risc normal de furt. Acest lacăt se deschide cu cheie, fiind uşor de folosit datorită blocării automate, chiar şi fără cheie. Scooterul se ataşează de un obiect fix precum un semn de circulaţie sau un gard. O anvelopă din oţel dur înfăşoară cablul din oţel – dublând astfel securitatea. Căptuşirea cu PVC împiedică deteriorarea vopselei vehiculului. Atunci când nu este folosit, sistemul este uşor de transportat sub scaun în funcţie de modelul scooterului.

Date mai multe despre aceste modele de lacăte pentru scootere şi motociclete se află pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Cabluri - lacăt pentru motocicletă şi scooter, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor