Abus Granit Chain 110

0

abus_granit_chain_110_lacat.ro„Mare compromis intre securitate si portabilitate”

La doar timida greutate de 3 kg, lantul Granit nu este cea mai portabila dintre incuietori. Dar ce este greu, este greu.

Verigile lantului au rezistat la taierea cu ambele noastre seturi de buloane de taiat (un set este de 3ft si celalalt set de 4ft). Atacurile cu axe, ciocane si dalti au deteriorat doar carcasa cosmetica si dupa cinci minute de abuz, lantul si incuietoarea erau ambele in stare buna de functionare.
Un al doilea atac mult mai extrem, folosind instrumente de putere, am reusit sa taiem printr-o veriga completa in doua minute. Acesta este un timp impresionant de taiere, pentru dimensiunea si greutatea Granitului.
Granit este ideal pentru acasa, pentru utilizarea la ateliere sau birouri si perfect adaptat pentru a-l putea pastra in spatele furgonetei dumneavoastra astfel incat sa va puteti bloca bicicleta in siguranta in interior, la evenimente.
Nu este cel mai usor de transportat, dar la 43 cm lungime il puteti infasura usor chiar in jurul taliei sau atarnat pe umarul dumneavoastra. Abus va ofera un sac pentru transportat pentru 9.99 euro, care va ajuta daca il varati in interiorul rucsacului dumneavoastra.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (28 votes cast)
Abus Granit Chain 110, 4.8 out of 5 based on 28 ratings
Share.

Autor