Cablurile pentru biciclete – o necesitate?

0

De ce este important să-ți cumperi un cablu pentru bicicletă?

Orice persoană care-și prețuiește propria bicicletă ar trebui să investească într-un cablu antifurt. Deoarece bicicleta reprezintă o investiție importantă și un mijloc de transport util și la îndemâna oricui, este bine să investiți cât de mult posibil într-un sistem de siguranță eficient și rezistent, tocmai pentru a nu vă trezi cu bicicleta furată. Dacă sunteți un împătimit al plimbărilor cu bicicleta, dacă veniți cu bicicleta la locul de muncă și o lăsați pentru câteva ore parcată sau chiar dacă intrați pentru câteva minute într-un magazin este bine să vă cumpărați un cablu antifurt dintr-un material solid pentru a nu fi ținta hoților. Pentru  a evita neplăcerile cauzate de furtul bicicletei, este bine să vă luați măsuri de precauții și să vă achiziționați un cablu care să vă ofere siguranță.

Sunt multe  modele și nu știți care variantă este cea mai bună?

Pe piață există o varietate de antifurturi, unele de calitate, altele sunt mai puțin bune, de aceea este foarte important să știți ce să alegeți.

Cablu_pentru_bic_4982e6ea36b53Spre exemplu, cablul antifurt Bordo Granit 6500 X-Plus se remarcă față de alte cabluri antifurt prin superioritate și rezistență. Avantajul acestui cablu este că are un sistem antiefracție din categoria Cable-Lock. Construcția solidă oferă flexibilitate iar dimensiunea sa permite montarea în câteva secunde. Este ușor de transportat – îl puteți lua oricând în rucsac, este ușor de folosit, rezistent și mobil. O soluție ideală pentru protejarea bicicletei de atacurile hoților!

Modalitatea de funcționare a cablului este foarte simplă. La fel ca toate cablurile, acesta poate fi legat de un gard sau de un alt suport stabil.

Prețul cablului este de 102,55 euro preț cu TVA inclus dar având în vedere faptul că este un produs care poate fi folosit de câteva ori pe zi, luând în considerare soliditatea și protecția pe care o oferă, putem spune că produsul este o investiție pe termen lung.

Cablu_pentru_bic_4986cfa73bdfdDacă totuși nu sunteți convinși, vă poate veni în ajutor  cablul pentru bicicletă Amparo 485 . Pe lângă faptul că este un cablu destul de discret, funcționează ușor. Este de ajuns să descui lacătul, iar inelul se îndepărtează prin răsucirea cheii. Inelul este realizat dintr-un oțel special iar elementele de fixare sunt protejate de un înveliș din oțel foarte dur. Prețul cablului este de 24,73 euro, preț care este direct proporțional cu calitatea produsului.

Dacă vă luați și copiii la plimbare, atunci puteți să le achiziționați cabluri primo Kids 580. Deși aceste cabluri prezintă cerințe scăzute de securitate, este mai bine să le ai la îndemână decât să-ți lipsească. În cazul în care veți fi nevoiți să lăsați pentru câteva minute bicicletele legate de un gard sau alt punct fix, fără a le supraveghea, și un astfel de cablu vă poate fi de mare folos. Aceste cabluri pot fi achiziționate la suma de 10,66 euro și pot fi folosite doar pentru asigurarea bicicletelor copiilor.

Care ar fi principalele avantaje ale unor astfel de cabluri?

În primul rând poate scăpa bicicleta de atacurile hoților. În cazul în care cablul folosit este unul destul de solid, aceștia vor renunța și vor căuta biciclete care au cabluri ușor de desfăcut. În al doilea rând, un cablu rezistent, îți dă și ție, ca proprietar al bicicletei, un sentiment de siguranță. Ești conștient că totul va fi bine și ai siguranța că atunci când te vei întoarce în locul unde ai parcat-o, o vei găsi neclintită.

Orice cablu este mai bun decât nimic, dar decât un cablu ieftin și o bicicletă furată, mai bine unul scump și o bicicleta protejată!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Cablurile pentru biciclete – o necesitate?, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor