Alarmele moto, lucrul ce te asigură că vei avea o motocicletă pe viaţă

0

O motocicletă bună se vede de departe. Motocicletele sunt printre cele mai frumoase şi printre cele mai accesibile mijloace de transport. De aceea nu durează mult până o motocicletă te cucereşte cu farmecul său. Te face să o admiri din prima clipă, până când dispare din peisaj. Astfel, nu e de mirare că în lume există peste 200 de milioane de astfel de vehicule. Prima motocicletă datează din 1885 şi a fost inventată de către Gottlieb Daimler and Wilhelm Maybach în Germania. De atunci motocicletele au început să facă fericiţi tot mai mulţi oameni. Fie că le cumpără pentru frumuseţea lor, fie că le consideră un excelent mijloc de transport, fie că au o pasiune pentru ele, toţi deţinătorii de motocicletă consideră achiziţionarea unei motociclete o decizie foarte importantă şi aleg cu grijă modelul. Tocmai din aceste motive este bine ca alegerea sistemului de securitate al motocicletei să fie făcută cu aceeaşi atenţie şi răbdare cu care se alege motocicleta în sine. Desigur că acest lucru nu este greu de făcut în zilele noastre pentru că există o mare varietate de modele care îndeplinesc cerinţele de securitate, eficienţă, greutate, pliabilitate dar şi de uşurinţă de montare ale utilizatorilor. Pentru că este important să ştiţi ce alegeţi e bine să studiaţi modelul ce îl achiziţionaţi. Iată câteva modele de alarme moto ce merită atenţia dumneavoastră:

Antifurt de motocicleta prin satelit

Antifurt ieftin prin satelit

Alarma moto Detecto 7000 RS 2, un model cu un design inovativ. Acest lacăt este recomandat pentru utilizatorii de motocicletă ce deţin vehicule cu risc mediu de furt. Modelul este recomandat pentru că este compact, sigur şi uşor. Acesta funcţionează pe un sistem care blochează discul, iar alarma se porneşte chiar şi la cele mai fine vibraţii. Sistemul funcţionează pe un principiu destul de simplu adică se trece bolţul lacătului prin orificiul discului, se introduce în lacăt şi se închide. În plus această alarmă moto beneficiază şi de sistemul Snap’n Go” ce permite blocarea motocicletei cu o singură mână. Alarma acestui lacăt este atât auditivă cât şi optică. Sistemul este rezistent în timp, dar şi la tentative de furt datorită faptului că lacătul şi inelul sunt realizate din otel dur şi apoi sunt învelite într-o carcasă ergonomică şi uşoară.

Antifurtul prin satelit cu alarmă pe mobil este un antifurt de ultimă generaţie care poate fi util pentru orice autovehicul, fie că e vorba de motocicletă, fie că e vorba de maşină. Utilizatorii acestuia trebuie să trimită un mesaj către cartela din el, fapt ce permite apoi antifurtului să trimită SMS de alarmă către propriul mobil în momentul tentativei de efracţie, iar în cazul în care autovehiculul ajunge să fie furat, acesta poate fi găsit pentru că sistemul trimite coordonatele mijlocului de transport. Acest sistem trebuie instalat într-un loc ascuns precum bordul sau portbagajul, însă este important ca locul să nu fie alcătuit în totalitate din metal pentru a evita distorsionarea semnalelor GSM sau GPS. Pentru a funcţiona, acest dispozitiv nu are nevoie decât de 4 baterii alcaline. Dispozitivul este robust, uşor şi rezistent la umezeală.

Alarmă moto ieftină şi de calitate

Alarmă moto ieftină

Alarma moto Viro Echo este un sistem de blocare a discului cu un design exclusiv. Dispozitivul este dotat cu o alarmă acustică de excepţie, alarmă ce se activează în momentul în care motocicleta sau sistemul de blocare a discului este forţat. Partea dispozitivului ce deţine latura electronică este protejată împotriva picăturilor de apă, a coroziunii şi a prafului. Această alarma moto are avantajul de a funcţiona pe baza a doar două baterii alcaline ce rezistă în timp, sistemul având un consum foarte mic.

Mai multe produse şi detalii despre ele găsiţi pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Alarmele moto, lucrul ce te asigură că vei avea o motocicletă pe viaţă, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor