Abus Steel-O-Chain 810/85 Lock

0

abus_steel-o-chain_810-85_lacat.ro„Daca sunteti in cautare de beneficiul unui cablu de blocare, acesta functioneaza.”

Steel-O-Chain de la ABUS este cotat ca un blocaj de siguranta de nivelul bronzului, pe care noi il simtim un pic cam putin pentru capacitatile sale reale.

Lantul in sine este de mare calitate si mecanismul baril de blocare este blindat cu o placa de 3 mm pentru a rezista atacurilor cu ciocanul si dalta.
Lantul a rezistat taierii, loviturilor de ciocan si dalta la uzualul loc comun si vulnerabil dintre lant si mecanismul de blocare iar fierastraul manual a facut doar cateva taieturi mici in lant, in cinci minute.
O rasnita unghiulara a facut o gaura mica intre verigi timp de 33.75 secunde, dar putini hoti utilizeaza asa ceva.Descrierea producatorilor
Unde sa il utilizati: Securizeaza vehiculele cu doua roti, cu un risc mare sau mediu, la furt.
Cum functioneaza: Se deschide cu cheie, are o caracteristica automata de blocare, nu necesita cheie. Blocheaza vehiculele cu doua roti pe un obiect fix (de exemplu: felinar, semn rutier, gard).

Tehnologie: lant cu patru colturi intarite de 8 mm, corpul de blocare este format din materiale rezistente la impact, cilindrii automati cu rezistenta la perforare si tubulatura pentru a proteja vopseaua.

Transport: Pur si simplu legati lantul in jurul tubului de sprijin.

bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (24 votes cast)
Abus Steel-O-Chain 810/85 Lock, 4.9 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor