Securizaţi-vă geamurile cu lacăte pentru fereastră

0

Mai mult ca sigur că atunci când treceţi pe lângă o fereastră care are gratii vă gândiţi că cei dinăuntrul acelei locuinţei se simt îngrădiţi şi nu au un sentiment prea plăcut. Poate aţi vizitat o astfel de locuinţă. Poate cunoaşteţi şi voi sau locuiţi chiar dumneavoastră la parter, sau aveţi o afacere precum un bar, o cafenea sau un restaurant fără etaj. Ei bine, aflaţi că există soluţii mult mai la îndemână care să vă ofere securitate. Nu trebuie să vă transformaţi afacerea sau într-un loc care arată ca o „puşcărie”. Nu trebuie să folosiţi gratii care sunt greu de montat, arată urât şi ocupă spaţiu, dar mai ales vă răpesc plăcerea de a sta pe geam şi a lua o gură de aer proaspăt. Trebuie doar să achiziţionaţi lacăte sau bare transversale pentru fereastră. Acestea vă pot ajuta vă păstraţi casa şi afacerea în siguranţă, oferind în acelaşi timp o ambianţă plăcută. De asemenea ele vă ajută la operarea ferestrei, lăsând lumina şi căldura să pătrundă, dar protejând în acelaşi timp încăperea de pătrundere din exterior. În plus, nu trebuie să vă speriaţi că aceste elemente de siguranţă vor strica armonia designului încăperii deoarece există o multitudine de modele care ajută la păstrarea ambianţei. Printre ele se disting:

Bara transversala ieftina pentru ferestre

Bara transversala pentru ferestre

Lacăt pentru fereastră FG 200, are o gamă largă de aplicaţii, putând fi folosit atât la reşedinţe cât şi în zone industriale ori de afaceri. Pe lângă funcţia de siguranţă, acesta poate fi folosit ca şi dispozitiv de siguranţă împotriva deschiderii ferestrei de către copii. Lacătul este recomandat ferestrelor cu deschidere spre interior. Cilindrul acestui lacăt este prevăzut cu cheie reveresibilă. Mânerul acestui lacăt este zincat, iar lungimea şifturilor poate fi ajustată astfel: 28, 32, 36, 40 şi 44 mm. Utilizatorii acestui lacăt pentru fereastră pot alege culoarea finisajului între alb, argintiu sau maro.

Lacătul pentru fereastră 2520 se foloseşte la ferestrele cu două canaturi cu deschidere spre interior şi cu două canaturi. De asemenea, acest lacăt este potrivit numai pentru montarea pe bara centrală a ferestrei. Acesta este uşor de folosit, iar montarea lui nu necesită mult timp şi se face uşor. Cilindrul acestui lacăt este de precizie şi are 4 şifturi. Tehnologia acestuia este stabilă prin fixarea cu şuruburi. Acest lacăt pentru geamuri este disponibil în versiunea albă sau maro.

lacat ieftin pentru fereastra

Lacat pentru fereastra ieftin

Bara transversală pentru fereastră Tele-Z este un sistem suplimentar de siguranţă pentru uşi, ferestre, dar şi pentru uşile teraselor. Acest sistem garantează ca nici un hoţ nu va reuşi să treacă de acest sistem folosind mijloace mecanice. Dacă se doreşte blocarea lacătului, nu este necesară decât o simplă apăsare a butucului cu degetul. Tubul acestei bare este telescopic şi este realizat din oţel. Armătura ramei este disponibilă ca şi accesoriu. Aceasta se fixează foarte bine în perete. Bara transversală pentru ferestre poate fi combinată şi cu alte dispozitive de securitate ABUS cu sistem de închidere cu o cheie pentru ferestre. Este disponibilă în 4 dimensiuni şi poate fi scurtată in funcţie de nevoi. De asemenea lacătul se poate comanda în alb şi cromat.

Mai multe produse din această gamă sunt disponibile pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Securizaţi-vă geamurile cu lacăte pentru fereastră , 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor