Sisteme de blocare motociclete şi scutere, pentru că ce aveţi mai preţios să fie mereu în siguranţă

2

Atunci când ne gândim la un mijloc de transporta cu siguranţă că primul lucru care ne vine în cap este maşina. Aceasta este cea mai întâlnită, este practică pentru mai mulţi pasageri. Asta nu se întâmplă şi în cazul iubitorilor de scootere şi motociclete. Lor le vin în minte ultimele două mijloace de transport menţionate pentru că le inspiră putere, încredere, rapiditate în condiţii de trafic infernal, dar şi o senzaţie tare, nemaiîntâlnită pe nici un alte mijloc de transport. Avantajele acestora sunt multe. În primul rând, dacă maşina este folosită de o sigură persoană, o mulţime de benzină este irosită, lucru de nedorit mai ales în aceste perioade în care preţul la benzină nu prevede nicidecum o schimbare, în jos. În schimb, posesorii de scootere sau motociclete economisesc extrem de mult carburant. De asemenea, aceste două mijloace de transport ajută la economisirea de timp petrecut în căutarea unei parcări. De asemenea, cei care conduc scootere sau motociclete pot oricând să se descurce în orele de vârf, într-un trafic greu de suportat. În plus, conducătorii de scootere sau motociclete pot avea oricând de distracţie. O simplă plimbare poate fi reconfortantă datorită senzaţiei pe care o dau viteza şi vântul ce „mângâie pleoapele”. În schimbul tuturor acestor lucruri pe care le oferă, aceste mijloace nu cer decât un singur lucru: protecţie. Un lacăt pentru motocicletă sau scooter, ori un sistem de blocare de calitate este de ajuns pentru ca distracţia să nu se oprească. Printre sistemele de blocare ce merită încercate sunt:

Antifurt disc moto Detecto 7000 RS 1 este un mijloc de securitate împotriva utilizării neautorizate cu risc normal de furt. Acesta sistem funcţionează prin blocarea discului de frână şi activarea unei alarme sonore la orice mişcare. Sistemul este la îndemână, este compact, este sigur, este luminat. Pentru a-l folosi trebuie doar să fixaţi blocarea pe discul de frână, apăsaţi blocarea împotriva discului de frână, apoi blocarea se închide automat şi sistemul de detectare este activat. În plus, cu ajutorul brevetului – Snap’n Go Systems – toate acestea se pot face cu o singură mână. Sistemul de detectare de serviciu este indicat de un LED care se aprinde la fiecare 6 secunde. Corpul de blocare şi şurubul acestui sistem sunt din oţel călit special.

lacat ieftin motocicleta

sisteme de blocare motocileta ieftin/ sistem de blocare moto la pret redus

Acest sistem dispune şi de semnale acustice şi optice pentru statut diferit funcţional (LED in 3 culori) starea bateriei, activarea sistemului de detectare şi sistem de detectare de serviciu.

Antifurtul moto Granit Extreme 69 este recomandat pentru asigurarea vehiculelor pe două roţi cu un risc mare de furt. Acest sistem oferă un nivel de siguranţă remarcabil, şi poate face negreşit parte din gama de accesorii, piese, echipamente moto ale oricărui pasionat. Acesta are şi un principiu de atenţionare: cardul de memorie atrage atenţia asupra înlăturării sistemului înainte de a porni vehiculul. Pentru utilizare se trece bolţul prin orificiul discului, se introduce în lacăt şi se închide. Atât corpul lacătului cât şi bolţul sunt realizate dintr-un oţel foarte dur, pentru a proteja vehiculul chiar şi împotriva celor mai agresive atacuri. Cilindrul este ABUS-X-Plus cu mai mult de 1 milion de variante de chei. Bolţul de închidere al sistemului se prinde foarte bine şi nu poate cădea nici în momentul înlăturării sistemului.

 

Antifurt scuter Blindato Extreme are corpul: monolitic, acoperit de blindaj vopsit de   culoarea galbenă şi cromată. Bareta de închidere a acestui sistem este: din oţel călit, arămit, nichelat şi cromat de 11 mm.

antifurt_scuter_blindat_extreme

Cheile sunt din alpaca (aliaj inoxidabil de culoarea argintului), cu partea de prindere a cheii ergonomică acoperită cu ABS, sunt antialunecare, sunt 3 în dotare dintre care una, este de culoare albastră, dotată cu luminiţă de semnalizare nocturnă, pentru încuietoare. Mecanismul de funcţionare este următorul: închiderea se face prin dubla blocare a arcului mobil simetric; rotitorul este din alamă, cu 7 discuri, este protejat de plăcuţa antispargere acoperit cu ABS antizgâriere; încuietoarea este protejată, împotriva agresiunii agenţilor atmosferici. Acestea sunt livrate cu: o husă impermeabilă ce poate avea cablul “reminder”, utilizat pentru evitarea pornirii de pe loc cu sistemul de blocare montat pe motoretă sau motocicletă.

Mai multe informaţii despre sistemul de blocare pentru scutere sau motociclete sunt pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Sisteme de blocare motociclete şi scutere, pentru că ce aveţi mai preţios să fie mereu în siguranţă, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor