Abus Granit Extreme

0

abus_granit_extreme_lacat.ro„10 din 10 pentru performanta, dar este scump si greu”

Luati superbul Xplus de la Abus, punteti-l pe steroizi si veti obtine eXtreme. Este tot ce este Xplus, transformat la 11.

Primul nostru test, utilizand instrumentele cel mai des folosite de hotii de biciclete, au lasat antifurtul eXtreme nemarcat – este pur si simplu neafectat de orice atacuri fizice.
Cand am scos sculele electrice, pentru a le testa pe el, a fost nevoie de doar doua minute timide pentru a taia prin veriga de lant – dar merita sa stiti zgomotul si scanteile pe care le produce un polizor unghiular.
eXtreme este destinat pentru scutere si motociclete, dar daca aveti o bicicleta costisitoare si doriti sa fie fixata bine prin oras, atunci eXtreme este o optiune extrema – cel putin nu in pedeapsa cu greutatea de aproape 3 kg.Descrierea producatorilor
Acesta este foarte probabil cel mai dur blocaj D, pe care banii il pot cumpara. In principal conceput pentru utilizarea pe motociclete, Granit Extreme este potrivit pentru orice aplicatie cu risc ridicat. O veriga de lant parabolic cu sectiune patrata, de 16 mm, este dublu bulonata in celulele de putere gemene, ale corpului blindat cu otel calit, furnizand o rezistenta colosala. Cea mai recenta generatie a mecanismului cheie X-Plus, ofera un milion de variatii de chei pentru orice incercare de ridicare.
Nivelul maxim la Abus este ratingul de 25.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Abus Granit Extreme, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor