Cum alegem antifurtul ideal pentru motociclete?

0

 Antifurtul – soluția ideală pentru siguranța motocicletei!

Motocicletele au reușit dintotdeauna să atragă fascinația celor din jur datorită libertății pe care o oferă aceste mijloace de transport dar și datorită rapidității. Orice motocicletă este o achiziție importantă. Fie că ați investit pe parcurs mulți bani în ea, fie că este un cadou de la persoanele apropiate sau o motocicletă de colecție, trebuie să vă asigurați că motocicleta dumneavoastră este în siguranță atunci când pentru câteva momente trebuie lăsată nesupravegheată. Care este primul lucru pe care trebuie să-l faceți după ce ați intrat în posesia unei motociclete? Să vă achiziționați un antifurt, desigur.

Cum alegeți lanțul de motocicletă potrivit?

În primul rând, ar trebui să aveți în vedere nivelul de securitate al lanțului. Un lanț rezistent vă poate feri de atacurile hoților. În al doilea rând, persoanele care își achiziționează un antifurt, pun foarte mare accent pe greutate. Vor produse care să fie cât mai ușoare, pliabile, eficiente dar și ușor de purtat într-un rucsac. Nu în ultimul rând, contează foarte mult ușurința de montare a lanțurilor. Majoritatea deținătorilor de motociclete caută antifurturi prevăzute cu sisteme ușor de închis, simple dar eficiente.

Sunt multe  modele și nu știți care variantă este cea mai bună?

Pe piață există o varietate de antifurturi, unele de calitate, altele sunt mai puțin bune, de aceea este foarte important să știți ce să alegeți.

Lacat_pentru_mot_498c2810ca4b6Spre exemplu, lacătul pentru motocicletă Granit Extreme69 + 12 KS 120 Black L oferă celui care achiziționează acest antifurt o protecție dublă atât prin fixarea vehicului de un obiect fix cât și prin sistemul de blocare al discului care poate fi utilizat separat. Modul de funcționare al acestui lanț pentru motocicletă este destul de simplu. Boltul se introduce prin orificiul discului, se introduce în lacăt și se închide. Oțelul dur din care lanțul este făcut oferă siguranță, rezistență la orice încercare de a fi rupt sau tăiat dar și o maximă protecție împotriva furtului. Acest antifurt aduce câteva elemente de noutate și se diferențiază de celelalte lacăte de motocicletă printr-un sistem de închidere ABUS X-Plus folosit pentru protecția împotriva atacurilor inteligente dar și printr-un sistem de blocare a discului Granit Extreme cu bolt din oțel dur, cu diametrul de 16 mm și lanț din oțel dur cu diametrul de 12 mm. De asemenea, antifurtul se remarcă prin faptul că este ușor de transportat datorită lanțului pliabil.

Prețul unui astfel de antifurt ajunge la suma de  164.50 euro, o sumă modică atunci când vine vorba de siguranța unei motociclete.

Lant_pentru_moto_498c0bbb08622În cazul în care doriți o alternativă, lanțul pentru motocicletă Granit Extreme Plus 59 vă poate fi de ajutor. Recomandat de companiile de asigurări și poliție pentru asigurarea motocicletelor predispuse la furt datorită tehnologiei avansate de care acesta beneficiază, oferă un grad înalt de protecție împotriva furtului. Lanțul întărit, prevăzut cu husă de protecție, oferă protecție și siguranță împotriva celor mai agresive atacuri mecanice. Un element nou la acest lanț este cilindrul ABUS X-Plus care prezintă un grad înalt de protecție împotriva încercărilor de manipulare a cilindrului. Atunci când vreți să vă parcați motocicleta nu trebuie decât să o atașați de un obiect fix.

Acest tip de antifurt ajunge la 260.13 euro iar despre achiziție nu se poate spune decât faptul că este o investiție pe termen lung având în vedere rezistența și durabilitatea în timp a antifurtului.

Lanțurile pentru motociclete  au devenit o necesitate având în vedere desele atacuri ale hoților dar și nesiguranța care ne pândește la orice pas. Investiția pe care o faceți într-un antifurt nu se compară cu prețul unei motociclete, de aceea este bine să nu țineți cont de bani atunci când achiziționați un astfel de lanț.

Un antifurt sigur și solid,  vă oferă siguranța că vă veți găsi motocicleta în același loc unde ați lăsat-o. Nu mai stați pe gânduri și achiziționați unul!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Cum alegem antifurtul ideal pentru motociclete?, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor