Lacăte pentru pivniţă, un lucru minor pentru beneficii majore

0

Pivniţa este poate ultimul loc pe care ne gândim să îl securizăm, gândindu-ne că lucrurile care sunt de valoare sunt în casă. Totuşi, încăperea, sau grupul de încăperi ce este zidită dedesubtul unei clădiri poate fi destinată păstrării unor obiect destul de folositoare la casa omului precum unelte, lemne, cărbuni, diferite produse alimentare precum compoturi sau murături. Aşa că totuşi nu ar fi totuna dacă toate acestea ar dispărea. În plus, dacă pivniţa are anumite proprietăţi precum: să fie întunecată, să fie liniştită, să fie lipsită de zgomot, răcoroasă dar mai ales uscată, acesta poate la fel de bine să fie destinată păstrării vinurilor ce pot avea atât valoare sentimentală cât şi valoare economică. În acest caz, este mai mult decât evident că o întâmplare neplăcută, precum o efracţie, ar putea face daune destul de mari. Locul uitat de către mulţi poate fi pentru alţii o comoară, iar orice comoară trebuie protejată cum se cuvine. În plus, acest loc poate căpăta pentru oricine valoare dacă este valorificat cum trebuie. Beciul sau pivniţa pot rămâne un spaţiu destinat depozitării sau poate fi transformat într-o cameră suplimentară, într-un bar, într-o cameră de joacă sau chiar într-un loc de repetiţii muzicale sau chiar într-un spaţiu pentru începerea unei afaceri. În orice caz, acest spaţiu trebuie protejat. Pentru a face asta este nevoie de nişte lacăte pentru pivniţă de calitate. Printre el se disting:

Lacăt pentru pivniţă ieftin


Lacăt pentru pivniţă la preţ rezonabil

Lacăt pentru pivniţă GS 20 se foloseşte la gurile de aerisire pentru subsoluri. Acest lacăt pentru pivniţă are un grad standard de siguranţă. Şuruburile acestui lacăt pot fi reglate de mână. Lacătul se poate monta uşor şi rapid. Pentru un plus de siguranţă are şuruburile ascunse. Acest lacăt are finisajele cromate şi zincate.

Lacătul pentru pivniţă GS 40 este un lacăt pentru gurile de aerisire de la pivniţă. Acesta nu poate fi detaşat din exterior, în schimb poate fi uşor detaşat potrivit regulamentului pentru ieşirile de urgenţă. Acest lacăt pentru pivniţă intră în clasa extra de siguranţă. În plus lacătul reprezintă un mijloc de securitate la vedere şi în acelaşi timp un mijloc de intimidare. Plăcile protectoare sunt masive şi solide şi acoperă atât grilajul cât şi rama. Lanţul este flexibil şi poate fi folosit şi pentru guri de aerisire din PVC.

Lacăt ieftin pentru pivniţă

Lacăt pentru pivniţă ieftin

Lacătul pentru pivniţă GS 60 este util tot pentru gurile de aerisire de la subsol. Nici acesta nu poate fi detaşat din exterior, în schimb poate fi uşor detaşat potrivit regulamentului pentru ieşirile de urgenţă. Lacătul acesta pentru pivniţă face parte din clasa maximă de siguranţă. Dacă se instalează acest lacăt mijlocul de securitate este la vedere, intimidând astfel potenţialii hoţi sau spărgători. Plăcile protectoare ale acestuia sunt masive şi solide şi acoperă atât grilajul cât şi rama. Lanţul din dotare este flexibil şi poate fi folosit şi pentru gurile de aerisire din PVC.

Mai multe detalii despre lacătele pentru pivniţă găsiţi pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Lacăte pentru pivniţă, un lucru minor pentru beneficii majore, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor