Lacăt pentru fereastră- pentru case ca nu pot fi jefuite

0

Cu toate că probabil nu ne gândim des la asta, sau probabil nu ne-a trecut niciodată prin cap, cel mai uşor mod pentru un hoţ de a pătrunde în apartament este chiar pe geam. De ce? Pentru că ferestrele noastre sunt mult mai puţin securizate decât uşile, spre exemplu. Desigur, că gândiţi că dacă locuiţi la etaj, într-un bloc de apartamente acest lucru nu va fi o problemă, însă dacă staţi la ultimul etaj, iar scara blocului nu e securizată, s-ar putea să aveţi surprize neplăcute. Totuşi, cele mai vizate locuri pentru astfel de musafiri nepoftiţi sunt casele sau apartamentele de la parter. Astfel, toţi cei care deţin locuinţe sau afaceri în astfel de zone ar trebui să pună mai mult accent pe securizarea ferestrelor. Cel mai uşor şi la îndemână mod de a face acest lucru este instalarea de lacăte pentru ferestre. Acestea nu doar că vă vor da sentimente pace şi linişte, dar vor trimite şi un mesaj vizual hoţilor: această locuinţă nu este o ţintă uşoară. Desigur, pe piaţă există o multitudine de modele din care puteţi alege, dar trebuie să vă stabiliţi clar nevoile şi să îl alegeţi pe cel mai potrivit pentru voi.

Lacate ieftine pentru fereastra

Lacate pentru fereastra ieftine

Pentru a le alege pe cele mai bune lacăte pentru fereastra dumneavoastră trebuie să stabiliţi câteva lucruri ce vă vor uşura căutarea. Verificaţi cât de accesibilă este fiecare fereastră. Verificaţi cât de vechi sau cât de rezistente sunt ferestrele dumneavoastră căci nu are rost să achiziţionaţi un lacăt profesionist pentru o fereastră şubredă care trebuie mai degrabă schimbată. De asemenea, este forte important să securizaţi toate ferestrele din casă. Pentru hoţ nu este important dacă intră prin bucătărie pentru a ajunge în dormitor unde probabil va găsi lucruri de valoare. Nu uitaţi să vă asiguraţi că lacătul pe care îl achiziţionaţi se potriveşte pentru fereastra dumneavoastră. De obicei lacătele sunt construite special pentru un anumit tip de ferestre, de metal, de PVC sau de lemn. Este important să vă amintiţi şi de geamurile de la pivniţă sau de la subsol, şi ele pot fi o ţintă uşoară. În plus, nu uitaţi că există mai multe tipuri de lacăte. Luaţi-l pe cel care consideraţi că este mai comod. Printre lacătele ce vă pot ajuta este şi:

Lacătul pentru fereastră FTS 106 se foloseşte la ferestrele cu cu deschidere interioară şi ferestre-uşi, uşi basculante şi uşi glisante pe partea cu broască. Această încuietoare este ideală pentru ferestre cu cadru de lemn.

Mecanismul de funcţionare al acestui lacăt este extrem de uşor, adică el se deschide şi se închide cu ajutorul unui cifru mecanic. Lacătul are stifturile în formă de gheară, rezistă la presiuni mai mari de 1 tonă, iar poziţia închis/deschis este la vedere.

Calitatea lacătului este recunoscută de către VdS şi certificată DIN.

Lacătul pentru fereastră FTS 106 este descris pe larg pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (29 votes cast)
Lacăt pentru fereastră- pentru case ca nu pot fi jefuite, 4.8 out of 5 based on 29 ratings
Share.

Autor