Abus WBA100 Ancora de sol sau de perete

0

abus_wba100_ancora_de_sol_sau_de_perete_lacat.ro„Punct de blocare pentru bicicletele, motocicletele, scuterele, barcile sau masinile dumneavoastra”

Ancora de sol WBA100, de la Abus, cu siguranta arata accidentata si spiritul pacii suplimentare provine din faptul ca aceasta a atins ratingul securitatii de aur.

Aprobarea acestui program de testare, administrat de Master Locksmiths Association, inseamna ca nu poate fi spart utilizand instrumentele medii pe care un hot le poarta.
Si puteti vedea de ce – este dotata cu o veriga de lant rezistenta la coroziune, cu o grosime de 16 mm din otel calit, care se fixeaza la sol cu patru suruburi extinse compacte.
Ca in cazul tuturor ancorelor de acest tip, este nevoie de un timp pentru a o potrivi si va trebui sa investesti in unele burghie destul de serioase. Dar poate fi montata in interior sau in aer liber si veriga de lant poate fi pliata cand nu este folosita.
Cel mai evident rival al lui Abus este ancora Kryptonite Stronghold, care are un design similar dar este fixata la sol cu trei suruburi fata de patru la Abus si este cu 25 euro mai ieftina.
Cand le-am montat pe amandoua, am constatat ca Stronghold este fixata mai aproape de sol, facand-o mai grea pentru hoti, pentru a baga o parghie dedesubt. Dar Abus nu a fost destul de slab pentru ca aceasta sa fie o preocupare majora.
Abus are o veriga de lant mai larga – bun daca vreti sa treceti prin ea lacate multiple; rau daca aveti de gand sa folositi doar un singur lacat, deoarece este mai mult loc pentru hoti pentru a introduce parghii. Ea nu vine cu burghie, cum vine Kryptonite.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Abus WBA100 Ancora de sol sau de perete, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor