Suporturi pentru lacăte, siguranţă certificată

0

Siguranţa are altă însemnătate pentru fiecare dintre noi. Unii dintre noi punem mare preţ pe ea şi ştim ce trebuie să facem pentru a o deţine, în schimb alţii avem nevoie de ghidare pentru a ne menţine protejaţi. Pentru a face acest din urmă lucru unii oameni iau lecţii de autoapărare, se antrenează, fac sporturi precum boxul, karatele sau kickboxul. Chiar dacă devenim maeştri în aceste domenii şi vom reuşi să ne protejăm pe noi înşine de eventuale pericole, nu putem face acest lucru şi cu toate proprietăţile noastre şi cu toate lucrurile care ne aparţin. Pur şi simplu nu putem fi mereu peste tot. Din aceste motive omul a inventat tot felul de dispozitive care să ne ajute în acest sens. Printre acestea se numără sistemele de securitate pentru porţi, alarmele, sistemele de închidere, lacătele, yalele, lanţurile seifurile. Toate acestea pot fi mecanice, electrice, magnetice sau digitale. Totuşi, aceste lucruri nu trebuie alese la întâmplare, pentru că în acest fel pot fi cumpărate degeaba, iar pentru hoţi e ca şi cum nu ar exista. Spre exemplu atunci când cumpărăm o uşă bună trebuie să achiziţionăm sisteme de închidere de aceeaşi calitate. La fel este şi în cazul lacătelor. Atunci când cumpărăm lacăte, trebuie să achiziţionăm suporţi pentru lacăte ca aceştia:

suporti lacate ieftine

dispozitive pentru lacate la pret redus

Dispozitivele de prindere pentru lacăte Viro II sunt accesorii pentru lacăte care pot fi aplicate pe lemn, fier, perete cu un montaj foarte simplu si rapid. Suportul este solid chiar şi atunci când distanţa dintre zale, sau urechile de prindere este mai mare. În acest caz, se recomandă lacătul monobloc sau un lacăt cu toartă lungă. Modul de siguranţă pe care un lacăt îl oferă este cu certitudine legat de modul în care acesta este ancorat, dar şi de distanţa care rămâne între corpul de fixare şi lacăt: cu cât sunt mai precis îmbinate, şansele pentru instrumentele de spargere sunt tot mai reduse. Acest suport este din oţel cimentat, călit şi zincat. 

Suport pentru lacăte Viro III sunt un tip de accesorii pentru lacăte ce pot fi aplicate pe lemn, fier, perete. Acestea se montează simplu, şi rapid. Acestea mai poartă numele de belciuge pentru lacăte. Acestea sunt indicate în special pentru lacăte blindate, şi pentru lacăte cu blindaj. Acest accesoriu poate fi folosit cu încredere la blocarea unei porţi de fier în canat dublu sau în canat simplu. Lacătele şi dispozitivele de prindere de la Viro se pot folosi cu încredere la grilajele cu rol antifurt ridicat. Acest sistem de prindere pentru lacăt este folosit cu succes în cele mai variate cazuri, atunci când uşa nu este în plan vertical cu tocul. Acest sistem poate fi folosit şi la containere. Suportul este alcătuit din oţel cimentat, călit şi zincat.

suporti ieftini pentru lacate

suporti lacate ieftini

Suport de lacăte 100 este utilizat în special atunci când uşa şi tocul uşii sunt în acelaşi plan vertical. Versiunea ‘DG’ – cu încheietura dubla se foloseşte atunci când uşa şi tocul uşii nu sunt în acelaşi plan, este perfect pentru colţuri. Avantajul acestui suport este că se poate folosi cu orice lacăt: universal, diskus, monobloc, sau cifru. El se foloseşte la închidere de uşi metalice şi închidere de uşi de exterior. Dispozitivul este anticoroziv, de mărimea 80 şi ureche din oţel întărit, are bolţ de articulaţie cu rezistenţă la smulgere. Suruburile acestor suportul sunt ascunse.

Mai multe detalii despre Suporţii pentru lacăte găsiţi pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Suporturi pentru lacăte, siguranţă certificată, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor