Genţile de bicicletă te scapă de greutăţi şi la propriu, şi la figurat

0

Probabil că aţi observat că mersul pe bicicletă a devenit şi în România un modus vivendi. Tot mai mulţi oameni renunţă, din diferite motive, la maşini sau la transportul în comun. Ba mai mult, există chiar posesori de autovehicule care îşi abandonează maşinile în garaj şi nu le folosesc pentru activităţile zilnice, ci doar pentru a merge la cumpărături sau pentru călătoriile în afara oraşului. Mersul pe bicicletă nu mai are nevoie de prezentare, e sănătos, e avantajos, e necostisitor. Puţinele probleme care intervin sunt legate de căratul bagajelor şi pistele inexistente în majoritatea oraşelor. Totuşi, câteva din aceste probleme îşi găsesc rezolvarea cu ajutorul diferitelor modele de genţi de bicicletă.

Printre aceste tipuri de genţi se regăsesc şi genţile de bicicletă pentru activităţile zilnice. Capacitatea genţilor pentru cadrul bicicletei ajunge la aproximativ 2 litri. Croiul lor permite un montaj simplu, fermoarele sunt impermeabile, au aplicaţii reflectorizante, iar compartimentul principal este foarte amplu. Dar avantajele acestor tipuri de genţi nu se opresc aici. Ele se pliază pe necesităţile oamenilor. Spre exemplu, există modele de genţi de bicicletă care au compartiment special pentru bani, compartiment pentru chei, în timp ce altele se prind şi desprind cu un singur buton. Ele pot fi sub formă triunghiulară, dreptunghiulară sau dublă.

Geanta_bicicleta_activitati_zilnice

Geanta pentru bicicleta

Pentru plimbările mai lungi, sau chiar pentru excursii, există genţi de bicicletă pentru voiaj. Acestea se deosebesc de genţile normale prin câteva aplicaţii specifice. Pentru a face călătoria mai uşoară acestea au un buzunar special creat pentru diferite hărţi, husa lor este impermeabilă, la fel şi căptuşeala, prin urmare telefonul mobil, mp3-ul sau chiar şi tableta sunt în siguranţă în orice condiţii meteorologice. Bineînţeles că nu lipsesc nici elementele specifice genţilor de bicicletă pentru activităţile zilnice precum dungile reflectorizante şi dispozitivul de prindere uşor de folosit.

Geanta_pentru_bicicleta_pentru_voiaj

Geanta pentru bicicleta pentru calatorie

Un alt tip de genţi utile bicicliştilor sunt genţile de umăr pentru bicicletă. Un lucru foarte benefic pentru biciclişti este faptul că aceste genţi au o dublă funcţie, sunt genţi de umăr, dar se por fixa şi pe bicicletă. Bineînţeles acestea au anumite elemente specifice. În primul rând au un compartiment special pentru sticla de apă, apoi au curea de transportat, dar şi cârlige de fixare.

Geanta_pentru_bicicleta_pentru_umar

Genti de umar pentru biciclete

Pe lângă toate acestea mai există genţile de bicicletă de capacităţi mari pentru week-end. Pe lângă faptul că sunt foarte încăpătoare, unele ajungând la 40 de litri, acestea includ huse de ploaie şi sunt concepute din materiale foarte rezistente.

Geanta_pentru_bicicleta_pentru_mari_capacitati

Rucsace si genti de biciclete de capacitati mari

Iată cum bicicliştii pot beneficia de o gamă largă de produse, capabilă să uşureze mersul pe bicicletă a oricărei persoane.

O mulţime de aalte produse vă stau la dispoziţie pe lacat.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (24 votes cast)
Genţile de bicicletă te scapă de greutăţi şi la propriu, şi la figurat, 5.0 out of 5 based on 24 ratings
Share.

Autor