Lacăte Diskus, un cerc plin de siguranţă

0

Atunci când dorim să achiziţionăm un lacăt ne gândim că acest lucru este uşor şi rapid de făcut. Într-un fel aşa şi este, dar numai în cazul în care noile noastre nevoi sunt cunoscute. Dacă dorim să punem sub lacăt lucruri cu adevărat valoroase, atunci nu orice lacăt este lacătul potrivit. La fel ca şi în alte domenii, şi în domeniul siguranţei tehnologia îşi spune cuvântul. Există din ce în ce mai multe modele, din ce în ce mai multe tipuri de lacăte care oferă diferite tipuri de siguranţă pentru diferite tipuri de nevoi. Cu toate că la început putem fi ameţiţi de amalgamul de oferte, totul va deveni mai uşor, pe măsură ce ne documentăm, va fi din ce în ce mai uşor să îl alegem pe cel potrivit pentru noi. Spre exemplu, despre lacătul cu formă rotundă este un lacăt special cu un set distinct de avantaje. Forma de disc combate efectiv nevoia de a forţa deschiderea acestuia. Designul special al acestui lacăt prevede o mică deschizătură în inel, fapt ce îl face dificil de spart. În plus, faptul că sunt construite din oţel inoxidabil face din aceste lacăte un sistem de închidere foarte potrivit pentru orice condiţii meteo. Iată câteva modele ce vă oferă o protecţie îndelungată:

Lacate ieftine Diskus

Lacate de protectie diskus ieftine

Lacătul Antifurt Diskus Plus 20 se foloseşte atunci când cerinţele de securitate sunt ridicate, iar condiţiile meteorologice sunt severe. Pentru o funcţionare optimă se recomandă utilizarea cu suporţii de prindere Granit Plus. Închiderea şi deschiderea acestui lacăt se face cu cheie, o cheie specială ce asigură securitatea lacătului la tentativele de spargere. Acest lacăt Diskus face parte din categoria de lacăte ce protejează extrem de bine în toate tentativele de spargere. Lacătele Diskus ajută şi în locurile greu accesibile la forţări mecanice. Forma acestui lacăt este rotundă, iar spaţiul mic de deschidere îngreunează atacurile directe asupra urechii. Dacă este utilizat cu balamaua din aceeaşi gamă ABUS, lacătul previne atacul direct asupra încuietorii. Diskus se bucură şi rezistenţă mare la tăiere, are blocare dublă, oferă protecţie împotriva metodelor moderne de spargere, sudura este de cea mai înaltă calitate, iar inelul este făcut din aliaj special.

Lacăt Diskus 24 este propice pentru cerinţele de securitate şi condiţii meteorologice severe. Sistemul de închidere şi de deschidere al acestui lacăt se bazează pe cheie. Cheia este reţinută în interiorul lacătului până când acesta a fost complet închis. Securitatea oferită de acest lacăt este una ridicată din mai multe motive: forma rotundă şi spaţiul mic de deschidere fac dificile atacurile directele asupra urechii de deschidere, are rezistenţă crescută la tăiere, are rol antifurt ridicat, este conceput doar din material anticoroziv, inelul fiind din oţel de calitate. Cilindrul este de asemenea de mare precizie, stifturile acestuia.

Lacate diskus de calitate

Lacate Diskus la pret redus

Lacăte AntiRugină Diskus 24IB sunt lacăte ce se pretează foarte bine în locurile unde umiditatea este crescută. În acest fel, poate ajuta proprietarii să îşi protejeze lucrurile şi din exterior. Închiderea şi deschiderea acestui lacăt lui se realizează circular în interiorul învelişului protector. Materialul din care acest lacăt este construit este anticoroziv, inelul acestuia este din oţel de calitate, iar împreună cu balamaua Abus, acesta previne atacul direct asupra încuietorii. Rezistenţa lacătului la tăiere este mare, sudura acestuia e de înaltă calitate, blocarea oferită este dublă, iar cilindrul de precizie este cu stifturi cu cap bombat.

Mai multe lacăte Diskus şi date despre ele sunt pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Lacăte Diskus, un cerc plin de siguranţă, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor