Lacăte pentru automobile, rulote, bărci sau snowmobile, iar lucrurile dragi ţie vor fi mereu protejate

0

Cu toţii ştim că atunci când îţi cumperi o maşină investeşti, pe lângă resursele financiare, o mulţime de sentimente şi timp. De ce? Pentru că ştii că maşina aceea va fi a ta pentru o lungă perioadă de timp, pentru că o maşină este mai mult decât un mijloc de transport. Este un ca un „tovarăş” de drum, este o reflexie a personalităţii noastre este lucrul care ne ajută să creăm amintiri frumoase cu cei dragi în drumeţii sau excursii. Snowmobilul este la fel de drag utilizatorilor precum e o motocicletă fanilor acestui vehicul. Snowmobilul oferă posibilitatea de a călători prin locuri în care nici un alt autovehicul nu poate: pe lacuri îngheţate, pe drumuri cu zăpadă, pe drumuri forestiere înzăpezite, deci oferă utilizatorilor sentimente, momente şi posibilităţi ce nici un alt mijloc de transport nu le oferă, mai ales că de obicei acestea sunt concepute de obicei cu două locuri, deci toate aceste stări pot fi trăite alături de cineva drag. Rulota aproape că nici nu mai are nevoie de prezentare, ea este o casă pe roţi, este un mijloc extrem de confortabil de a-ţi petrece vacanţa, este un mod ideal de a călători, este un fel aparte de a vedea lumea. În plus cu ajutorul rulotei poţi călători alături de o mulţime de prieteni într-un mod ieftin. O barcă este o ambarcaţiune cu o multitudine de utilităţi. Ea poate fi parte a unui hobby, poate fi folosită la transport de persoane sau marfă, poate fi folosită la plimbări, poate fi folosită de scafandri, poate fi utilizată la salvarea vieţilor celor în nevoie. Toate aceste vehicule au nevoie de protecţie. Merită câteva clipe din atenţia dumneavoastră pentru siguranţa lor. Atenţia este necesară pentru alegerea unor lacăte pentru automobile, rulote, bărci sau snowmobile performante. Printre ele şi:

antifurt auto

Blocator ieftin pentru volan

Antifurt auto MasterLock. MasterLock (SUA) este un brand cunoscut în toata lumea, fiind sinonim cu soliditatea şi inventivitatea, soluţiile sale tehnice fiind de încredere pentru utilizatori. Majoritatea automobilelor au sisteme electrice de închidere. Însă profesionişti recomandă ca acesta să fie dublat de un sistem de protecţie mecanică pentru descurajarea eventualelor tentative de furt. Acest blocator de volan a fost conceput pentru a putea fi folosit la o gamă foarte largă de autoturisme, camioane, microbuze şi SUV-uri, fiind considerat o inovaţie în ceea ce priveşte protecţia furturilor auto. Acesta rezistă la tăiere, găurire şi chiar la atacuri cu freon.

Lacătul pentru snowmobil 37/55 a fost creat pentru a oferi protecţie maximă împotriva furtului. Acesta este recomandat utilizatorilor care ştiu că snowmobilul lor se află într-o zonă cu risc foarte mare de furt. Lacătul acestuia este în formă de U, este din oţel dur şi are închidere dublă. În plus acesta beneficiază de un sistem de închidere ABUS plus, util împotriva atacurilor inteligente.

Lanţul pentru rulote şi remorci Granit Extreme Chain oferă un grad ridicat de protecţie pentru rulote şi remorci împotriva furtului. Funcţionează pe mecanismul ataşării rulotei de un obiect fix. Lanţul acestui sistem este întărit special, are 12 mm şi este realizat din oţel dur. Gradul de securitate este înalt datorită lanţului cu husa de protecţie, blocarea este dublă cu şuruburi, iar cilindrul este ABUS Plus cu grad înalt de protecţie împotriva încercărilor de manipulare a cilindrului.

Lacat pentru snowmobile ieftin

Lacăt ieftin pentru snowmobile

Lanţul pentru barcă Nemo 38 oferă protecţie împotriva găuriri şi este realizat din material anticoroziv. Acesta poate fi folosit cu lacătul în forma de U sau cu şuruburile T.

Antifurturi diverse se pot găsi pe lacat.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (25 votes cast)
Lacăte pentru automobile, rulote, bărci sau snowmobile, iar lucrurile dragi ţie vor fi mereu protejate, 5.0 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor