Lanţurile pentru ATV, ca să îţi păstrezi distracţia în siguranţă

0
sistem de securitate ATV

Lant pentru ATV

Motivele pentru care vrei să îţi achiziţionezi un ATV pot fi multe. Se poate să nu fi prieten cu monotonia şi să adori adrenalina, viteza, demarajul sau flexibilitatea unui ATV quad. Se poate să locuieşti pe deal sau la munte într-o zonă în care autovehiculele normale nu au acces şi să îţi doreşti un ATV 4×4 care să îţi ofere posibilitatea de a te plimba şi pe terenuri accidentate. Se poate să îţi placă să faci plimbări cu scooterul sau motocicleta cu o persoană pasionată de aceleaşi lucruri. În orice caz, după toată munca de cercetare făcută, şi după toată bucuria pe care noul ATV ţi-o oferă, ar fi păcat să te trezeşti deposedat de toate acestea, doar fiindcă nu ai avut timp, chef sau răbdare să îţi alegi sistemul de securizare potrivit, lucru care se poate rezolva într-un timp foarte scurt.

Totuşi, la fel ca şi alegerea mijlocului de transport dorit, şi alegerea sistemului de securitate a acestuia se face fără grabă şi în funcţie de nevoile fiecăruia. Astfel dacă locuieşti la ţară, dacă foloseşti ATV-ul în zone nepopulate, sau dacă laşi mereu ATV-ul în alte zone cu risc mediu de furt, atunci poţi să îţi alegi şi un antifurt pe măsură.

Antifurturi si lanturi pentru siguranta ATV-ului

Antifurturi lacate preturi mici

Este vorba de un lanţ din oţel dur, cu grosime de 8mm. La acest antifurt chiar şi lacătul şi inelul sunt tot din oţel dur. Prin urmare, protecţia împotriva atacurilor mecanice este asigurată. Acesta nu cauzează incomodităţi atunci când nu este folosit, putând fii uşor de transportat sub scaun datorită lanţului pliabil de care acesta dispune.

Dacă sunteţi fani ai motocicletelor sau a scooterelor trebuie să ştiţi că acestea pot fi protejate foarte uşor şi eficient cu ajutorul lanţului pentru ATV Steel-O-Chain. Şi acesta este util mai ales celor care ştiu că mijloacele lor de transport au nevoie de protecţie medie. Lanţul acestui antifurt este şi el construit din oţel, dar este întărit special până la 10 mm. În plus acest lanţ beneficiază de blocare automată. Lanţul este pliabil şi, prin urmare, este uşor de transportat sub scaun.

Dacă consideraţi că zona în care locuieşti este un loc în care posibilitate ca ATV-ul să fie furat este mare, atunci ar fi bine să îţi achiziţionezi un lanţ pentru ATV pe măsură. Lanţul pentru ATV Power Chain Double Loop este o opţiune foarte bună. Faptul că oferă o siguranţă mai mare nu înseamnă nicidecum că este mai greu de utilizat, ba chiar dimpotrivă, acesta funcţionând pe acelaşi principiul ca şi celelalte lanţuri, legând ATV-ul de un obiect fix. Acest tip de lanţ este util mai ales ATV-urilor cu “ strengthened rear axle”. Lanţul dispune de sistemul ABUS-Plus ce oferă protecţie maximă împotriva atacurilor inteligente iar inelul lacătului rezistă chiar şi la cele mai agresive atacuri.

Aceleaşi caracteristici pot fi găsite şi la lanţul pentru ATV Granit 69 Extreme. Totuşi, acest lanţ oferă în plus o dublă protecţie realizată prin fixarea ATV-ului de un obiect fix şi prin sistemul de blocare a discului. Acesta din urmă oferă posibilitatea de a fi utilizat separat şi este conceput din oţel dur de 16 mm.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe produse din această categorie sau mai multe detalii despre ele accesaţi lacat.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Lanţurile pentru ATV, ca să îţi păstrezi distracţia în siguranţă, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor