Granitul are viata lunga – asa de bun cum este pentru ceva portabil

0
granit_x-plus_lacat.roUn favorit vechi, X-Plusul are multe caracteristici superbe, o veriga de lant in forma parabolica si o veriga cu sectiune patrata si un mecanism de blocare cu cui dublu care elimina orice sansa de rasucire. Idei inteligente implementate cu cele mai bune materiale disponibile.
Intr-o incercare, folosind armele unui hot mediu, tijele noastre de taiat nu au fost doar batute de Granit, au fost de asemenea si rupte. Dupa cinci minute de lovituri si atacuri, X-Plus inca functioneaza perfect.
Mecanismul de blocare este protejat cu otel calit, care toceste bomfaierul si veriga de lant rezista acestui tip de taiere la fel de bine.
Mutandu-ne pe scule electrice, polizorul nostru a taiat X-Plus in 59.8 secunde, dar sub atacul hotilor de biciclete, X-Plus este mai mult decat suficient. Are o dimensiune foarte usor de utilizat si o greutate rezonabila precum si o simpla dar inteligenta bracheta (dispozitiv de prindere) este inclusa de asemenea.
Descrierea producatorului
De doua ori castigatorul, What Mountain Bike lock reviews, Granit X-Plus 54, imprumuta multe dintre caracteristicile fratelui sau mega-dur Granit Extreme 59. Veriga parabolica cu sectiune patrata de 13 mm este produsa din otel calit, ceea ce i da o rezistenta masiva la taiere sau rasucire. Este tinuta in siguranta in loc de „Powercell” mecanismul cu blocare dubla cu reasigurarea si usurinta a mecanismului de blocare X-Plus. Acum s-a ferm stabilit ca este alegerea numarul 1 ca lacat pentru biciclete in zonele de mare furt in Marea Britanie.
bikeradar.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Granitul are viata lunga – asa de bun cum este pentru ceva portabil, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor