Căşti de protecţie pentru biciclete, viaţa înainte de toate

0

Probabil că dacă deţineţi o bicicletă vă gândiţi că o cască nu este necesară din moment ce nu veţi avea niciodată o viteză mare. Nimic mai greşit. Viteza nu contează la toate accidentele, iar casca potrivită face diferenţa dintre viaţă şi moarte. Dacă totuşi v-aţi decis să achiziţionaţi o cască de bicicletă, probabil vă gândiţi că nu o veţi putea alege niciodată pe cea potrivită, că pur şi simplu nu vă pricepeţi. Ei bine, nu trebuie să intraţi în panică pentru că orice cască este mai bună decât niciuna. Pentru a vă asigura cât de mare este nevoia de a purta cască gândiţi-vă cât de mare este rata accidentelor şi cât de mare este rata mortalităţii din cauza accidentelor. În plus, o cască reduce riscul loviturilor la cap cu 85% şi reduce riscul afectării creierului în urma accidentelor cu 88%. Desigur că înainte de a achiziţiona o cască pentru biciclete este necesar să ştiţi anumite lucruri precum faptul că: mărimea poate varia de la un producător la altul, poziţia, adică atunci când probaţi o cască ea trebuie să fie cu unul, două degete mai sus decât pleoapa, cataramele trebuie să fie reglabile, banda laterală trebuie să fie reglată. Desigur, trebuie să ţineţi cont de faptul că dacă achiziţionaţi o cască, trebuie să o şi purtaţi pentru ca ea să vă protejeze. Căștile reprezintă singurul accesoriu eficient în prevenirea loviturilor grave la cap rezultate în urma accidentelor de bicicletă. Dacă v-aţi convins că aveţi nevoie de o cască de bicicletă, puteţi arunca o privire la următoarele:

Casca pentru bicicleta la pret redus

Casca ieftina pentru bicicleta

Casca pentru bicicletă Aduro este folositoare pentru persoanele care practică ciclismul în timpul liber. Acest tip de cască de bicicletă este de calitate superioară. Ea funcţionează în următorul mod: fixarea este perfectă, la fel şi ajustarea, datorită sistemului Zoom. Această cască este utilă pentru protejarea capului în caz de accidente. Casca beneficiază de 11 guri de aerisire, trei guri de ventilaţie ce au canale diferite, curelele acesteia sunt moi şi confortabile, dar şi reflectorizante de la o distanţă foarte mare. Această cască oferă posibilitatea ca viziera de protecţie să fie îndepărtată. Ea se bucură de tehnologie In-Mold. Ea poate fi folosită împreună cu lacătul şi geanta de bicicletă.

Cască profesională pentru bicicletă Urban-I este numai bună pentru biciclişti şi skater-i. Această casca profesională pentru biciclete trebuie folosite exclusiv pentru protejarea capului şi a gâtului în caz de accidente. Şi această cască se fixează prin sistemul Zoom. Casca beneficiază de 15 guri de aerisire, şi şase guri de ventilaţie, curele şi închizători moi şi plăcute la atingere, reflectorizare de la distanţe mari. Această cască se poate achiziţiona în variantele Ice Blue, Signal Red şi Map Black.

Casca ieftina pentru bicicleta

casca pentru bicicleta ieftina

Căşti de protecţie pentru biciclişti Spider Evolution sunt utile bicicliştilor şi skateri-lor. Această cască este un accesoriu util atât pentru bicicliştii amatori cât şi pentru cei profesionişti. Ea se fixează prin sistemul Zoo şi protejează capul într-un mod corespunzător la impactul cu solul. Casca are 14 guri de aerisire şi cinci guri de ventilaţie cu canale definite. Curelele, dar şi închizătorile acesteia sunt moi şi confortabile.

Mai multe detalii despre căştile de bicicletă aflaţi pe lacăt.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Căşti de protecţie pentru biciclete, viaţa înainte de toate, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor